2777
2789

امشب یه ویدئو تو اینستا  دیدم که یک موادفروش شیشه را پلیس دستگیر کردند که شیشه به عطاری های غیر مجاز می فروخت اونها هم میبردند داخل ازمایشگاه و قرص لاغری گلوریا درست میکردند و می فروختند 

من شوهرم ی بسته خورد اصلا نمی‌تونست ی لیوان کامل از بخوره خیلی بد بود نذاشتم دیگه 

صد در صد مواد توشه چون هیچی نمی‌خورد ولی انرژی زیادی داشت 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ی بسته خورد اصلا نمی‌تونست ی لیوان کامل از بخوره خیلی بد بود نذاشتم دیگه  صد در صد مو ...

اب منظورم 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
اره تو اخبارم پخش کرد

وااای من خبر نداشتم بعد اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم خیلی از بچه ها گفتن داریم مصرف میکنیم وظیفه خودم دونستم بیام اعلام کنم شاید یکی مثل من در جریان نباشه

منم یه بار استفاده کردم ولی اسم نداشت

هیچی نمی خوردم اما اندازه لودر انرژی داشتم .شب تا صبح بیدار بودم .خیلی هم لاغر شدم وبه شدت تشنم میشد بعدا فهمیدم شیشه توش بودم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد