2777
2789
انشالله جواب میگیری عزیزم  من همسرم میگه یک شب در میون نمیتونم ، ولی خب ب خاطر بچه دار شدن مجب ...

شوهر منم گاهی نمیتونه یک شب درمیون اما خب دیگه بخاطر بچه باید بشه 

نمیدونم والا هرچی دکتر میرم چیز حادی نبوده تو آزمایشا و عکس و سونوهام فقط یه کیست شکلاتی دارم و شوهرمم اسپرمش یکم ضعیفه ک داره دارو میخوره دیگه توکل بخدا 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
شوهر منم گاهی نمیتونه یک شب درمیون اما خب دیگه بخاطر بچه باید بشه  نمیدونم والا هرچی دکتر میرم ...

منم همسرم اوایل ماه پیش عمل واریکوسل داشت تحرک اسپرم کم و مقدارشم کم بود قرص میخوره 

🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم اوایل ماه پیش عمل واریکوسل داشت تحرک اسپرم کم و مقدارشم کم بود قرص میخوره 

شوهر من واریکوسل نداره فقط اسپرمش ضعیفه ۱۲ میلیونه دکتر بهش قرص ال کارنیتین، فرتیل اید، ویتامین ای و سی و دی و کلومیفن داد ک همشونو تموم کرده فقط ال کارنیتین یکی دوتا دونه بیشتر نمونده ک بخوره بعد باز بره پیش دکتر ببینیم وضعیتش چطور شده 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
شوهر من واریکوسل نداره فقط اسپرمش ضعیفه ۱۲ میلیونه دکتر بهش قرص ال کارنیتین، فرتیل اید، ویتامین ای و ...

انشالله که به زودی ی نی نی ناز میاد به زندگیتون 

برن پیش دکتر حتما براشون آزمایش مینویسه 

امیدتون ب خدا باشه 

🌱
انشالله که به زودی ی نی نی ناز میاد به زندگیتون  برن پیش دکتر حتما براشون آزمایش مینویسه  ...

قربونت برم الهی ک خدا به همه کسایی ک انتظار میکشن یه بچه سالم و صالح بده همینطور ب شما عزیزم 😍🎈

قربونت برم الهی ک خدا به همه کسایی ک انتظار میکشن یه بچه سالم و صالح بده همینطور ب شما عزیزم 😍🎈

ممنون عزیزم نذر صلوات کردم 

سلامت باشی انشالله خبر نی نی دار شدنت بدی بهمون 🤲🏻❤️

🌱