2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن از شب ۱۲ باشه خوبه یک شب درمیون تا شب بیستم ماهم تو اقدامیم ، این ماه پریود شدم اما همش دو روز بود و قطع شد یهو خونریزیم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
میگن از شب ۱۲ باشه خوبه یک شب درمیون تا شب بیستم ماهم تو اقدامیم ، این ماه پریود شدم اما همش دو روز ...

منم تو اقدامم سه روز دیگه وقتمه سینه هام خیلی متورم شده و زیر دلم درد میکنه ،الان یک هفتس که درد دارم 🥺

میگن از شب ۱۲ باشه خوبه یک شب درمیون تا شب بیستم ماهم تو اقدامیم ، این ماه پریود شدم اما همش دو روز ...

قبل ترش تاثیر نداره ؟ 

مثلا من فردا روز هشتممه 

سیکل هام ۲۸ روزس ، از فردا شروع کنم یا روز ۱۲ ؟ 

🌱
منم تو اقدامم سه روز دیگه وقتمه سینه هام خیلی متورم شده و زیر دلم درد میکنه ،الان یک هفتس که درد دار ...

منم ب شدت سینه هام درد میکرد پریودم شدم درد داشت بازم الانم در واقع روز چهارم پریودم بود اما خب دو روزه ک خونریزی نداشتم پاک شدم ینی فقط بیست‌ویکم و بیست‌ودوم خونریزی داشتم همون دو روز ، سینه هامم هنوز درد دارن 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
قبل ترش تاثیر نداره ؟  مثلا من فردا روز هشتممه  سیکل هام ۲۸ روزس ، از فردا شروع کنم ...

هیچ اشکالی نداره تو از روز ۸ شروع کن ، ۸,۱۰,۱۲,۱۴,۱۶,۱۸,۲۰,۲۲ این روزا خوبن

منم الان با اینکه روز ۴ پریودم اما از دیروز پاک پاک شدم رفتم غسلم کردم الان ک شوهرم خوابید اما میتونم از روز ۶ هم نزدیکی داشته باشم دعام کنید اینبار بگیره ۵ ساله منتظرم 🥺🙂🎈

منم الان با اینکه روز ۴ پریودم اما از دیروز پاک پاک شدم رفتم غسلم کردم الان ک شوهرم خوابید اما میتون ...

انشالله جواب میگیری عزیزم 

من همسرم میگه یک شب در میون نمیتونم ، ولی خب ب خاطر بچه دار شدن مجبوریم 

چرا ۵ سال طول کشیده ؟ 

مشکلی ک خدایی نکرده نداشتید ؟ 

🌱
خب ب نظرت اسپرم بی کیفیت نمیشه ؟ 

نه دیگه هرشب بی کیفیت میشه یه شب در میون اکیه 

ولی اگه روزای طلاییتو بدونی همون روزا انجام بدی کافیه 

میتونی سونوگرافی فولیکول بری میتونی کیت تخمک گذاری بگیری