2777
2789

من طی روز ظاهرا اوکیم ینی با همکارام میگم میخندم، ولی میفهمم افسرده ام، خونه همش خوابم شما فرض کنید امروز ساعت ۴ خوابیدم که پنج بیدار شم کارامو بکنم، ساعت ۸ بیدار شدم از اونموقع هم یسره تو تختم، کارامو نمیکنم عقب میندازم حتی چیزایی که برام مهمه، به شدت پر خوری میکنم حتی غذاهای بیخودی که خوشمزه هم نیستن، گریم میگیره سریع و خیلی از روزا میکنم، و..، راه حلی ندارین خودم بتونم حال خودمو بهتر کنم؟ بدون دکتر و دوا چون نه حوصله دارم نه توان مالیشو، مشکل مالی دارم، فقط این گذینه که میگن کارایی که دوست داری رو بکن بدردم نمیخوره چون دست و دلم به کاری نمیره که بکنم اصلا حوصله هیچیو ندارم، موزیک و این چیزاهم زیاد روم تاثیری نداره، و دوست صمیمی ندارم مدتیه با دوستام به مشکل خوردم ینی نامردی کردن در حقم، تو رابطمن که حالم خوب بود الان فهمیدم فقط شادیم باهم ولی آینده دار نیست. حالمو بدتر کرده این دو مورد اخری، الان تفریحم اینه که بعضی شبا میرم تنهایی بیرون یه دوری میزنم با ماشین نهایتا یچیزی میخورم برمیگردم خونه و آخر هفته ها هم میرم پیش کیسم. کلا موجود مونث نمیبینم که دوهمی دخترونه ای چیزی باشه مثلا   

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

درمان نمیشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
درمان نمیشه

الان تو تاریکی دراز کشیدم چشام اشکیه نزدیک دو ساعته میخام پاشم با کاغذ گل درست کنم برای کادو ولنتاین از جام تکون نخوردم، اخه این چه وضعیه،

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من ۶سال افسردگی داشتم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
الان تو تاریکی دراز کشیدم چشام اشکیه نزدیک دو ساعته میخام پاشم با کاغذ گل درست کنم برای کادو ولنتاین ...

چه حال داری بابا

ولنتاینم مثه شبای دیگه ست

من حس هیچ کاری رو ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره من ۶سال افسردگی داشتم

بیشتر ازین موضوع ناراحتم که نمیتونم پیشرفت کنم اینجوری، کاش فقط خراب بودن روحیه بود

چقد علائمت شبیه منه  منم همشونو دارم دقیقا چندسالته عزیزم؟ یماهه دارم دارو میخورم ولی تغییر ...

من ۲۳ سالمه

دوست ندارم دارو بخورم همینجوری بخاطر مشکلات دیگه دارو مصرف میکنم دیگه داروی افسردگی هم بیاد روش تو این سن

شاید کمخونی، شاید طبعت بیش ازحد سرد شده، شاید تنبلی، اگرهیچکدوم اینا نیستی ومطمینی افسردگیه ونمبخوای هم دکتر بری باید خودت بلندشی افکارمنفی را دوربریزی هی بخودت تلقین نکنی افسردم افسردم...خودت باید به داد خودت برسی

چه حال داری بابا ولنتاینم مثه شبای دیگه ست من حس هیچ کاری رو ندارم

بحث اینه که کار به این آسونی رو دو ساعته نمیتونم از جام بلند شم انجام بدم چه برسه به کارایی که مهمه واقعا ، روزها عصب انداختم یسری کارارو و حرص هم میخورم 

برو پیش روانشناس و مشاور احتمالا نیاز به دارو نداری فقط روانپزشک دارو تجویز مب کنه بعد باشگاه برو ور ...

دقیقا میدونم باشگاه برم روحیم عوض میشه، ده کیلو چاق شدم، ولی همونم نمیتونم برم دو ماهه میخام برم. همش خوابم، همش

من ۲۳ سالمه دوست ندارم دارو بخورم همینجوری بخاطر مشکلات دیگه دارو مصرف میکنم دیگه داروی افسردگی هم ...

همسنم هستیم

منم نمیدونم چمه واقعا

دوستی ندارم

بی دلیل هم گریم میگیره

برا من داروهای خیلی قوی افسردگی نوشته ولی چه فایده تاثیری ندارن

شاید کمخونی، شاید طبعت بیش ازحد سرد شده، شاید تنبلی، اگرهیچکدوم اینا نیستی ومطمینی افسردگیه ونمبخوای ...

امروز به این نتیجه رسیدم چه افسردم تحقیقات کردم. ولی خب روزای قبلم متوجه میشدم حالم خوب نیست، اخه ادم نرمال کل روز خوابه. ادم نرمال کاراشو ماهانه عصب میندازه..

بحث اینه که کار به این آسونی رو دو ساعته نمیتونم از جام بلند شم انجام بدم چه برسه به کارایی که مهمه ...

هممون یه شاخه از افسردگی رو داریم

اگ میخوای درمان شی برو دکتر.

و گرنه خروج از افسردگی بدون دکتر فقط واسه کساییه ک بنیه شاد و قوی دارن

افسردگی آدمایی ک ضعیفن رو میبلعه