2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.خوبی میگم برا من نوشته اطلاعات هویتی تایید نشد.یعنی چی خب

یعنی حساب که باز کردی تایید نکرده 

همون جایی که میری حساب باز کنی همون چیزایی که نوشته باید رعایت کنی 

کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم
یعنی حساب که باز کردی تایید نکرده  همون جایی که میری حساب باز کنی همون چیزایی که نوشته باید رع ...

ببین من با بانک سامان افتتاح حساب کردم.نوشت که تایید شد ولی چجوری شروع ب کار کننم؟؟

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
یعنی حساب که باز کردی تایید نکرده  همون جایی که میری حساب باز کنی همون چیزایی که نوشته باید رع ...

کد اهراز هوییت رو کجا وارد کنم؟

عزیزم ی سوال.کد اف از دیروز ثبت نام منو تایید کرده ولی چرا هنوز من نمیتونم برم قسمت ماموربت ها؟؟

پیام نداده بهت 

چون وقتی تایید میکنه میگه مثلا فلان روز شروع میشه

پیام نداده بهت  چون وقتی تایید میکنه میگه مثلا فلان روز شروع میشه

چرا گفته از سوم .یعنی فردا

ولی هنوز قسمت ماموریت فعال نیس چرا

چرا گفته از سوم .یعنی فردا ولی هنوز قسمت ماموریت فعال نیس چرا

خوبه دیگه برات تاریخ زده 

همرو یهویی باز نمیکنه که شلوغ نشه مثل برنامه بانک هنگ کنه 

خوبه دیگه برات تاریخ زده  همرو یهویی باز نمیکنه که شلوغ نشه مثل برنامه بانک هنگ کنه

وای فک کنم من دیوونه ت کنم اینجا رو ببین.من میخام اشپزی رو انتخاب کنم ولی مرحله بعد نمیاره چراا؟

خوبه دیگه برات تاریخ زده  همرو یهویی باز نمیکنه که شلوغ نشه مثل برنامه بانک هنگ کنه

بعد یه سوال دیگه.این ب من فقط یدونه ماموریت داده که🙁اونم تایپه.من میخام آشپزی رو انتخاب کنم  نمیشه.