2777
2789
عنوان

با این داداشم چیکار کنم؟🙂💔

1423 بازدید | 37 پست

عاشق شد عاشق دختردایی مون که ۳ سال ازش بزرگتر بود

بعد اون ازدواج کرد با پسر خالمون از پسر خالمون طلاق گرفت بخاطر اعتیاد بعد حدود یکسال.

۳ ساله که طلاق گرفته برادر من زحمت کشید تلاش زیاد کرد تا زندگیشو بسازه بره خاستگاریش.

ظهر سره سفره بودیم داشتیم ناهار کوفت میکردیم خاله کوچیکم زنگ زد به مادرم مادرمم همیشه گوشی رو میزنه بلندگو صحبت میکنه خالم گفت نه فلانی با پسر دایی خودش نامزد کرد.

بخدا به حال اون لحظه داداشم که فکر میکنم گریم میگیره تو بهت بود بعد که به خودش اومد اشکاش سرازیر شد قلبم داره برای قلب پاره پارش آتیش میگیره برای بار دوم نابود شد💔😔

نمیدونم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم

دختر اییت خبر نداره؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت بودم ناراحت تر شدم 💔🤌

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

اخی 🥺😭 

تنهاش نذار 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

عزیزمم🥺💔

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

یه همچین احمقی هم داداش منه

نابودمون کرده

۷ سال پیش با دختر خاله م که ۲ سال ازش بزرگتر بود عقد کرد

بعد دختره پاشو کرد تو یه کفش که طلاق،چقدر داداشم التماسش کرد که طلاق نگیر

دوباره بعد ۳ سال داداشم رفت خواستگاریش اون هم گفت خونه رو اماده کن ،ماشین سواری هم بخر ،ماشین باری داره،داداشم سه سال زحمت کشید ،خونه رو اماده کرد ،یه شاسی بلند چینی هم خرید رفت خواستگاریش ،بعد گفت باید همه چیز بزنی به نامم،اینجا دیگه مادرم وارد عمل شد و مانع ازدواجشون شد و زنگ زد به مامان ،بابای دختره که دست از سره بچه م وردارین

هنوز هم داداشم حالش خوب نیست و مامانمو مقصر میدونه

اول خدا           اخر خدا