2777
2789
عنوان

کسی جرمگیری لثه انجام داده؟

411 بازدید | 5 پست

منظورم جرمگیری لثه هست نه دندون،درد داره؟مشکلتون بعد جرمگیری حل شد؟من لثه هام یکم ورم داره با سوزش،دندونم جرمی نداره قسمت خط لثه یه خط خیلی نازک جرم دیده میشه که دکتر گفت با جرمگیری لثه مشکل حل میشه من از دندونپزشکی متنفرم خاطره خوش ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت داره لثه هات؟

نه اصلا عفونت ندارم،خونریزی هم نداره،اون برای مراحل پیشرفته تر بیماری هست مال من فقط یه ذره ورم داره با قرمز شده کمی که به زور قابل تشخیص هست

سلامم من راجع به  ارتودنسی و عمل بینی سرچ میکردم رسیدم ب تایپیک شما ،شما انجام دادین؟

سلام،ارتودنسی انجام دادم که متاسفانه تو انتخاب متخصصم دقت نکردم و برام مشکل ایجاد شد لثه هام دچار مشکل شدن،دندونپزشک من متخصص ارتودنسی بود ولی نه مهارت داشت نه شعور،خیلی دقت کن تو انتخاب متخصص،دقت کن که آلبوم داشته باشه از دندون مراجعه کننده ها شروع و پایان،تو اینترنت قشنگ بگرد نظراتو بخون.عمل بینیمم بعد ارتودنسی میخواستم انجام بدم ولی وضعیتی پیدا کردم که مجبورم دوباره ارتودنسی انجام بدم ولی فعلا باید به دندونام و لثه هام زمان بدم.