الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سردی نخور خودش باعث شکم آوردن ومعده گشادشدن میشه ...اگرمیتونی یه عطاری هم برو خوبه ....دانه چیا بااب گرم بزار مثل تخمه شربتی بزرگ شه بعد آب بریز توش هرروزبخورواسه شکم وپهلوعالیه
کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
منم بلد نبودم...خریدم .بعد از دو سه روز یاد گرفتم...واقعا خوب بود...تمام تاپ ها و لباسام از شکم برام تنگ بودن...الان واقعا هرکی میبینه میگه اندامت خوب شده...البته هنوز شکم دارم..اما واقعا کم شده..
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم