2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 19 پست
کار شما زشت تره که انتظار داشتی اونا برنامشون برای شما کنسل کنن

مگه من گفتم کنسل کنن رفتن طوری نیس خب پیامم میداد من کارام نکنم برا چهارشنبه آماده باشم بعد بکنن منو تودیوار بگن مارفتیم

و بنظر من اسی شما باید خودت میگفتی من امروز نمیتونم ولی شما برین 

خودشون گفتن مامیخوایم توهمرامون باشی براهمین ناراحت شدم همون روز بهم میگفت ما میریم ایشالله یه روز دگه باتومیریم بخدا ناراحت نمیشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن به یه ورت واقعا با خواهرشوهراتون برنامه میچینید؟ولش کن بابا ۴ تا دوست پیداکن با اونا بگرد خان ...

من با دوستام همش برنامه داریم اینم همش به اسرار اونا میریم بخاطر شوهرم باخانوادش درارتباطم ولی سراین جریان کلا قطع ارتباط کردم باهاشون برا ادم ارزش قاعل نیستن

من با دوستام همش برنامه داریم اینم همش به اسرار اونا میریم بخاطر شوهرم باخانوادش درارتباطم ولی سراین ...

نمیخواد بگی قطع رابطه ای ولی همیشه با شوهرت برو و بیا من دقیقا اوایل عقد باهاشون صمیمی بودم و با خواهرشوهرا مهمونی و دورهمی میرفتیم اما از وقتی روشون باز شد و کنایه و نادیده گرفتناشون شروع شد منم بوسیدمشونو گذاشتمشون کنار باهاشون رفت و آمد داریم اما یک دقیقه بدون شوهرم کنارشون نمیشینم خودشونم فهمیدن خودشونو جمع و جور کردن

من بودم شرایط طرفمو درک میکردم چون عروسه چند بار گفتن و بعد نبردن حتما کدورت شدیدی بوجود میاومد 

ولی روشون هم نشده احتمالا به شما بگین 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱