سوسنتونممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1540 عنوان کیا الان بیدارن؟وچکار میکنین😄 892 بازدید | 78 پست خودم دارم بچه میخابونم دیگ کلافم کردن😩کیا مثل من بچه خوابو حروم کرده واسشون دستا بالا😄 1401/11/24 | 07:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4071 من چون بجه مدرسه ای دارم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
یک_عدد_دانشجوی_پزشکی عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 4643 باید پاشم برم کلاس 😖 حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀 بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
q1a1 عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 666 بچه ها صبحانه دادم برن مدرسه خواب از سرم پرید تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
تاریکیظلمات عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1263 اصلا نخابیدم ک بخام بیدار شم یه صلوات برای حاجت دلم و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3366 من دخترمو فرستادم مدرسه میخواستم برن اردو سینما خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21489 2ساله یه شب نشده کامل تاصبح بخوابم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
ماری_گلی۹۷ عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 685 ساعت ۳ صبح بیدار شدم منتظرم کی ۱۱ میشه برم امتحان شهری ام رو بدم حداقل تکلیفم مشخص رد میشم یا ن 😂
سوسنتونممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1540 من چون بجه مدرسه ای دارم وای امضات فقط🤣لایک👍
سوسنتونممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1540 2ساله یه شب نشده کامل تاصبح بخوابم بچه داری؟
ریوار عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 23839 نماز،صبحانه همسرمو درست کردم ناهار واسه سرکارش گذاشتم الانم نی نی سایت همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
سوسنتونممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1540 ساعت ۳ صبح بیدار شدم منتظرم کی ۱۱ میشه برم امتحان شهری ام رو بدم حداقل تکلیفم مشخص رد میشم یا ن 😂 از الان تا ۱۱میخای بیدارباشی؟
hamraz1991 عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4899 من از شدت دلهره و استرس بیدار شدم خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️