2777
2789

همه 16 قسمتشو توی سه شب دیدیم... آخرش نوشت پایان فصل 2 و شروع فصل 3 از 10 اسفند..  طاقت ندارم تا اون موقع صبر کنم😒😒

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فصل دوم قسمت ۵ ام 

یعنی کیه که ساحل رو دزدیده🙄🙄🙄

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ماهم همش رو‌تو‌سه شب . دوستمم همه رو تو سه شب 😂 هم‌ کوتاهه قسمتاش هم کشش داره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه سوال چرا رضا پروانه زنشو عقد دائم نمیکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم فصل دوم قسمت ۵ ام  یعنی کیه که ساحل رو دزدیده🙄🙄🙄

برو همه را نگاه کن..  معلوم نیست کیه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
برو همه را نگاه کن..  معلوم نیست کیه

دیگه بقیش بمونه برای فردا 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهم همش رو‌تو‌سه شب . دوستمم همه رو تو سه شب 😂 هم‌ کوتاهه قسمتاش هم کشش داره

یعنی سریالش جوریه که نمیتونی چشم از تلویزیون برداری...  دست مریزاد به کارگردانش آفرین باید گفت😘😘😘

دیگه بقیش بمونه برای فردا 😅

وای خیلی جذابه...  خداییش از نی نی سایت اومدن بهتر و جذابتره😂😂😂😂