2777
2789
عنوان

شوهرم چند روزیه گیر داده

832 بازدید | 34 پست

سلام دوستان همسرم چند روز گیر داده که بریم بالای خونه پدرش رو بسازیم الان مستاجریم نمیتونیم خونه بخریم چون پولمون نمیرسه ولی میتونیم اونجا رو بسازیم ولی من تو دوراهی گیر کردم از همون اولم به همسرم گفتم که موافق نیستم اخلاق پدر و مادرش هم خوبه بد نیست ولی سنشون بالاست میدونم اگه برم اونجا کل مسئولیتشون با ماست و چون سنشون زیاده یکم طرز فکرشون با ما فرق میکنه ولی انصافا خوش اخلاق و مهربونن راضی نمیشن ما هزار تومن خرج کنیم ولی میدونم که اگه برم اونجا از من توقع کمک تو کار خونه و خیلی چیزای دیگه رو دارن توروخدا راهنماییم کنید 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که حاضرم تو چادر وسط خیابون زندگی کنم اما نه نزدیک پدرشوهر مادرشوهرم باشم نه حتی مدر و مادر خو ...

خب از اینور هرسال کلی کرایه خونه میدیم انگار پولمون رو می ریزیم دور بخدا منم راضی نیستم پیش فامیل جماعت باشم ولی از اینورم از مستاجری خسته ام 

من اصلا از مسئولیت و کار کردن واهمه ندارم فقط فقطططط بدم از دخالت میاد 

خدایی دخالت ندارن ولی من خوشم نمیاد کل مسئولیتشون با ما باشه 

من بودم نمیتونستم 

شوهرم یک هفتست رفته ی شهر دیگه مامانشو ببینه 

حتی جواب پیامام هم نمیده دیگه 

منه خر هی زرت و زرت پیامش میدم 

امروز خیلی کلافه شدم 

اگ برم پیششون ک دیگه واویلاست

خودت سبک سنگین کن با شوهرت صحبت کن که حد و حدود زندگیتون مشخص باشه. خودت باید تلاش کنی مدیریت کنی که مشکلی پیش نیاد و شوهرت هم رفتارش عاقلانه باشه. اگر خوبن و باهاشون مشکلی نداری خب برید بسازید لااقل خونه دار بشید. البته موضوع سند و اینها رو هم حتما پیگیری کنید.در کل اگر بهشون کمکی چیزی کنی هم در اینده اثر دعای مادر رو در زندگیت و بچه هات خواهی دید

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
خب از اینور هرسال کلی کرایه خونه میدیم انگار پولمون رو می ریزیم دور بخدا منم راضی نیستم پیش فامیل جم ...

هرچی از خوبیشون گفتی ،،این خوبی بخاطر دوری که با شما دارن ولی اگه نزدیکشون بشید باور کن توقع بالایی دارن و زندگیت زهر میشه از من کفتن بود

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه