2777
2789
عنوان

مادرم قلبش از سنگه

233 بازدید | 8 پست

ذره اي محبت 

انسانيت 

مهربوني

تو وجود اين زن نيس 

همه زندگيش پوله 

به جز پول هيچكس و هيچيز مهم نيس براش 

قلبش سياهه 

چطور يه انسان ميتوني اينجور باشه 

اين پول با ادم چيكار ميكنه 

هفته اي دو شب شوهرم شيفته ميام خونش ميخوابم 

خونمو ميكنه تو شيشه 

دعا كنيد زودتر خونمون رديف بشه برم ازينجا 

اگرم بيام فقط بخاطر بابامه 

مامان من همه زندگیش حرف نزدم. وای مردم چیمیگن و... 

با این حرفش و فکرش همه ما رو بدبخت کرده

منم اومدم خونشمثل سگ پشیمون کاش میشد زودتر برگردم 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخور نمیتونی عوضش کنی بیخیال باش و نیت کن بخاطر خدا تحملش میکنی ثوابم میبری😉ایشالا خونه خودتم به زودی ردیف بشه 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
حرص نخور نمیتونی عوضش کنی بیخیال باش و نیت کن بخاطر خدا تحملش میکنی ثوابم میبری😉ایشالا خونه خودتم ب ...

اره قبلا خيلي باهاش بحث ميكردم ولي الان ديگه حوابشو نميدم ولي دارم از درون ميتركم

بنظر من زیاد سخت نگیر مامان و باباهای ما به یه سری افکار بزرگ شدن چندین و چند ساله تفکرشون این بوده اونا فکر میکنن افکارشون درسته بدون هیچ منظوری هیچ پدر و مادری سنگ دل نیستن منم مامانم یک حرفا میزنه هرکسی دیگه جای من بود خودکشی میکرد ولی من میفهمم که تو همچین فرهنگی بزرگ شده به دل نمیگیرم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اره قبلا خيلي باهاش بحث ميكردم ولي الان ديگه حوابشو نميدم ولي دارم از درون ميتركم

عزیزم مادر پدرامون کم کم که سنشون میره بالا .عوض میشن توقعات خاصی دارن.یا رفتارای جدیدی شروع میکنن باید ما حساسیت خودمونو پایین بیاریم چاره ای نیست.بالاخره زحمت ما رو کشیدن 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲