2777
2789
عنوان

کسایی که آی وی اف کردن دوقلو

1135 بازدید | 5 پست

دوستان تعیین جنسیت انجام دادید ؟ ریسک مثبتیو پایین میاره کیا انجام دادن . من شنیدم یه خانمی میگفت تعیین جنسیتم نکردی باید به دکترت بگی مثلا دختر دوست دارم یا پسر دوست دارم؟ چجوریه کسایی که تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون

نه گفتنش که فایده نداره ، ببین ربطی به دکتر نداره جنین شناس تشخیص میده نه دکتر، اول اینکه اگه بخوای تعیین جنسیت کنی باید همون موقع که تشکیل میشن بگی تا تعیین جنسیتشون کنند و یه هزینه اضافی داره وگرنه اگه وایسی جنین ها رو فریز کنند بعدش برای تعیین جنسیت باید دوباره ذوب بشن و تعیین جنسیت بشن که معمولا کسی این کارو نمیکنه ، بعدش اینکه بله تعیین جنسیت احتمال موفقیت رو پایین میاره چون جنین شناس اگه دستش باز باشه بهترین و قویترین جنین ها رو برات جدا میکنه ولی اگه مثلا بگی فقط دختر میخوام اونموقع انتخابش محدود میشه ممکنه چند تا جنین قوی باشه که پسر باشند ولی چون شما دختر می‌خواستید نتونه برات بزاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی کاش برا منم ۲ قلو بود

نزدیک پانکجر بودم کلی دارو و آمپول زدم قرار بود هفته بعدش پانکچر بشم که آخرین سونو بعد از آمپول های هورمونی رفتم نگو ۵ هفته باردارم.

الان ۵ ماهم هست.

هی کاش برا منم ۲ قلو بود نزدیک پانکجر بودم کلی دارو و آمپول زدم قرار بود هفته بعدش پانکچر بشم که آخ ...

آخی عزیزم مبارکه خداروشکر خواست خدابوده انشاالله سالم دنیا میاری دیگه طبیعی باردارشدی انشاالله فارغ بشی خدا بخواد دوباره باردار میشی برای منم دعا کن تحت نظر کدوم مرکز بودی ؟

آخی عزیزم مبارکه خداروشکر خواست خدابوده انشاالله سالم دنیا میاری دیگه طبیعی باردارشدی انشاالله فارغ ...

بخاطر همون گفتم ۲ قلو که هیکلم دوباره بهم نریزه. خیلی حساسم آخه.😭😭😭

مرکز مام تهران دکتر لاهوتی