2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۵ هستم ولی میدونم همیشه مجرد می مونم 💔هم افسردگی دارم وهم این که مورد دلخواهم پیدا نمیشه

کسی قبلا یکسال پیش تو زندگیم بود دایم امید داشتم بهش برسم . چون خود ش باعث میشد این ها تو ذهن من شکل بگیره وقتی دیدم من رو با تمام توجهاتش جا گذاشت ورفت . با یکی دیگه برای خودم ناراحت شدم چرا دو سال از عمرم رو پای این آدم گذاشتم اصلا

وقتی  ۱۸ سالته دلت میخواد عشقی تو زندگیت باشه بازم نیست میگی اشکال نداره میشی ۲۵ بازهم نیست . ۳۰ هم رد میکنی خبری نیست . نتیجه میگیری کلا بعد این هم توپیری کسی نمیاد حالا هرچقدر هم قیافه جوانی داشته باشی بجای ۳۵ مثلا ۲۵ بزنی

۳۵   ولی خودمم باورم نمیشه ۳۵ روحیات یک ۲۰ ساله رو دارم . انرژی خیلی زیاد تخلیه نشده.  من از اونهایی که ازم کوچکترم خیلی پر انرژی ترم.  برای من واقعا سن یک بوده

نمیدونم چرا اینجوری از یکی دیکه هم چند وقت پیش خوشم میمود آدم ساده ای بود مثل خودم . اونم ازمن خوشش میمود ولی  چون از هم دور بودیم اصلا نشد که همدیگه رو بشناسیم.  شرایط جور نشد .این یکی دینه خیلی ظلم بود چون هم من بدلم اون نشسته بود هم اون . وهم اینکه هردو خیلی آدمهای ساده ای بودیم و اینکه تابحال هیچ کس مثل اون بدلم ننشسته و فکر نمیکنم دیگه کسی باشه مثل اون