2777
2789
و شما که همچنان استرس داری ومن بهت قول میدم تشکیل میشه به قول همسرمن اون امده ساکش وگذاشته رفته پارت ...

عزیزم. فدای تو که دل آدمو آروم میکنی😁😘

وای خدا مردم از خنده😂😂😂😂😂 خیلی خوب بود😂

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار گلم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
آره بخدا من که خیلی دل بسته بودم چون دوتا دختر دارم وخیلی دلم میخواست سومی پسر بشه وقتی اینجور گفت ت ...

اره میفهممت منم سه تاخواهریم دوس داشتم بچم پسرباشه ان تی احتمال پسرداده وسلفری دختر حالامنتظرم تا انومالی ببینن چیه

انشاالله زنده باشن وصحیح وسالم زیرسایه پدرومادر

خدایاخودت هوامون وداشته باش

مال شما احتمال زیاد دختره😍

مرسی عزیزم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم. فدای تو که دل آدمو آروم میکنی😁😘 وای خدا مردم از خنده😂😂😂😂😂 خیلی خوب بود😂

خدانکنه عزیزم

والابخدا میادش نگران نشو دورهمی گرفتن بارفیقاش بلاخره۴۰۰هستن دیگه

خاله من میگفت ما۸۰داریم پدرمون درامده

۹۰داریم پوستمون وکنده

خدابه دادمون برسه این که۴۰۰هستش

خدانکنه عزیزم والابخدا میادش نگران نشو دورهمی گرفتن بارفیقاش بلاخره۴۰۰هستن دیگه خاله من میگفت ما۸۰ ...

واقعا😂😂😂 منم۹۹دارم پوستمو کنده بخدا همین الان داریم با هم سر وکله میزنیم ماشین بازی میکنیم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

واقعا😂😂😂 منم۹۹دارم پوستمو کنده بخدا همین الان داریم با هم سر وکله میزنیم ماشین بازی میکنیم

پس این ببین چی میشه دیگه یه یاابوالفضل باید گفت وکمرهمت بست کلن واسه ما بچه ها ازدیوار راست بالامیرن دخترامون بدترازپسرن حالاواسه من چی میشه خدا داند ولی مطمئنم خیلی شیطونی میکنه