2777
2789
عنوان

ی چیزی بگم کفتون ببره

1453 بازدید | 20 پست

ی بلاگر (تبلیغ خیلی کم مزده شاید ماهی دو سه تا)   خیاطی آموزش میده جشنواره گذاشته ببین چقدر درآورده 

گفت ببخشید بالای سه هزار تار تا نوشتن داریم تکمیل می کنیم پیام ندین اسمتون نره تو آخرا     

دوره هاش از حداقل دویست و پنجاه تا ششصد هفتصد حالا تو میانگین بگیر پونصد تومن حداقل دو میلیارد درآورده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بلاگرای دیگه که ده برابر این درآمد دارن چیز عجیبی نیس

بلاگر نیست چندان خدایی معرفی نمیکنه زیاد تا مطمئن نباشه معرفی نداره   ولی از همین آموزشش نگاه چقدر درمیاره  یبار فیلم میگیره تا کی هی ثبت نام میکنه حلال درمیاره    بعد منی که دمارم دراومد با مهندسی خوندم بگو کارم گیرم بیاد چقدر میدن بهم؟

من کفن از فضولی تو برید. چرا حساب و کتاب دخل مردم رو درمیاری؟

گلم‌کلا من جمع و ضرب میکنم  مثلا خوردنی خشک کنم حساب میکنم چندشد چند درومد    بعد ی طرفش ایک که نگاه کن هنوزم ی عده خودشونو واسه رشته های تجربی ریاضی برای بدست آوردن کار و پول میکشن نه کا برای علاقه برن  که بری نگاه کنی چه امتحان و درس های سخت تری رو هم پاس می کنن

زهرا استایل؟ 

آره   گفتم الان یکی پیاد اسمشو میگه😐  وجدانن معرفی کم می کنه اینجوری نیست هی تبلیغ بگیره من کلا بلاگر دنبال نمی کنم اینم چوک از شخصیتش خوشم اومد دنبال میکنم       

اونایی که به اینا پول میدن هم خودشونو بیچاره میکنن هم بقیه اصلا انفالو کنید هرچی بلاگره.تکراری خسته نشدید؟

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه