من همونم که تاپیک زدم یه نفر ۳۰۰میلیون تومن ازمون بالا کشیده خیلی حالم بده اون پول دیه داداشم بود و بقیشم پس انداز مادرم بود پس اندازی که به سختی به دست اومده بود خیلی حالم بده آروم نمیشم
بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دلم گرفته انگار خدایی وجود ندارع که حق ما رو بگیره شاید بگید اون دنیا خدا مجازاتش میکنه اما داداش و مامان من اینجا سوختن ،،مامانم با اون پول کار میکرد و خرج ما رو میداد میخاستم برا داداشم مغازه اجاره کنیم داداشم داره گریه میکنه
بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
پول ریختیم به حسابش که بریم سهمیه دلار دولتی شو بگیریم نوبتمون نشد تو صرافی و پنجشنبه بود همه بانک ها بستن و نتونستیم پول رو برگردونیم یکشنبه هم طرف غیبش زد رفت پول هارو انتقال داد برا کس دیگه
با خانواده طرف حرف زدیم که پول ها رو برگردونن اون ها هم گفتن شاید بده شاید نده میشه دعا کنید از خر شیطون بیاد پایین و پول ها رو برگردونه 😭😭لطفاً واسه حاجت روایی من یه صلوات مهمونم کن مرسی 🙏🌺