2777
2789
عنوان

سایه زدن زیادی سخته؟

185 بازدید | 13 پست

ببخشید من سنم کمه . البته هیچ وقتم ارایش نکردم زیاد . حالا مجبورم برم عروسی و پول زیادی دستم نیست برم ارایشگا و زیاد بالاس قیمتا اینجا نمیتونم بگم کجاییم . میشه کمک کنید یه ذره برا ارایش . ۱۹ سالمه میخوام یه چیز دخترونه باشه . مثلا یه سایه بزنم و ریمل و مداد چشم و کرم و رژ . مثلا ریمل چه جنسی بخرم خوشگل و خوب باشه . من مژه هام متوسطه و کمی بلند ‌. صورتم لک زیاد داره پنکک میزنم ولی چیز دیگه ای هست برند خوب پوشش بده بگیرم برا زیرش . یا ارایشمو با پودر یا اسپری فیکس کنم؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه بلد نیستم این چیزارو ‌. میشه مثه خواهر بزرگ اگه چیزی بلدید یادم بدید . من خواهر بزرگ ندارم یا کسی که راهنماییم کنه😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنکک زیاد نمیپوشونه از کرم پودر استفاده کن

سایه هم بزن یوتیوب خیلی ساده اموزش داده، به انگلیسی سرچ کن نه فارسی

خط چشمم اگه وارد نیستی ماژیکی بخر کار باهاش اسونتر از موییه

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
نه اصن بلد نیستم خط چشم تازه میخواستم نزنم😶😅

پس ماژیکی بخر اسون تره

سایه ام شاین بخر

خیلی خوشمله

کرم نورووا خوبه بازم بپرس برا پوستت چی خوبه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

سایه یدست صورتی ، اگه بلد نیستی خط چشم بکشی داخل چشمتو سیاه کن ، ریمل اسنس صورتی خوبه قیمتش ۱۵۰ایناست ، رژگونه هلویی بزن  با یه رژ صورتی کالباسی

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
سایه یدست صورتی ، اگه بلد نیستی خط چشم بکشی داخل چشمتو سیاه کن ، ریمل اسنس صورتی خوبه قیمتش ۱۵۰ایناس ...

لباسام به احتمال زیاد مشکیه . چه سایه ای خوبه؟ خط چش نه فک نکنم بتونم خوب در بیارم برا همین داخل چشمو سیاه میکنم 

لباسام به احتمال زیاد مشکیه . چه سایه ای خوبه؟ خط چش نه فک نکنم بتونم خوب در بیارم برا همین داخل چشم ...

با مشکی همه چی ست میشه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....