2777
2789

سلام

من پسرم سال دیگه میره کلاس اول

در مورد مدارس مهارت محور در اصفهان چیزی شنیده اید؟

نظری در مورد مدارس برنا، هدهد یا چکاوک در اصفهان دارید؟خوب هستند؟

لطفا اگه مدرسه خوب در اصفهان می شناسید راهنماییم کنید.

نمی خوام به پسرم فشار و استرس وارد کنند می خوام مدرسه براش محیطی شاد باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اکثر مدارس ابتدایی پیش دبستانی هم دارند الان تحقیق کردی هر مدرسه ای به نظرت خوب اومد همین امسال یه چند روز ببرش اونجا و خودت بررسی کن ببین چه طوری هستش 

و حتما تا قبل از اتمام مدارس یه سر بزن و خودت محیط مدارس مختلف را بررسی کن. 

می تونی روزی که قرار کارنامه بدن بری اون مدرسه و با اولیا حرف بزنی .

ببین اکثر مدارس ابتدایی پیش دبستانی هم دارند الان تحقیق کردی هر مدرسه ای به نظرت خوب اومد همین امسال ...

آخه از بس تعداد مدارسی که شنیدم زیاده نمی دونم کدوم ها را برم.از طرفی نمی خوام همه را مراجعه کنم اگه دو یا سه تا را مطمئن باشم بهتر هستند همونها را مراجعه می کنم.شما در مورد مدارس خوب پسرانه چیزی نشنیده اید؟

ببین اکثر مدارس ابتدایی پیش دبستانی هم دارند الان تحقیق کردی هر مدرسه ای به نظرت خوب اومد همین امسال ...

از بس تعداد مدارس زیاده نمی دونم کدام را مراجعه کنم.از طرفی تحقیق هم می کنم هر کی یک چیزی میگه.بیشتر افراد مدارس ابوالفضل یا نوید یا محمدباقر و... را معرفی می کنند ولی خیلی ها راضی نیستند چون این مدارس فقط آموزشی اند بعضی ها هم چون فقط هدفشون آموزشه راضی اند.

در مورد مدارس بالا که گفتم هم نمی دونم خوب هستند یانه فقط در مورد مدارس مهارت محور کم و بیش چیزهایی شنیدم ولی نمی دونم واقعا درسته یا نه.

لطفا اگه کسی چیزی شنیده من رو راهنمایی کنه

آخه از بس تعداد مدارسی که شنیدم زیاده نمی دونم کدوم ها را برم.از طرفی نمی خوام همه را مراجعه کنم اگه ...

نه اطلاعی به اون صورت ندارم یکسری مدارس مثل سادات و امام محمدباقر و امام صادق هستند که خیلی معروف اند ولی خوب هدف شما  گویا فقط آموزش نیست و بیشتر هدفتون پرورش هست 

نه اطلاعی به اون صورت ندارم یکسری مدارس مثل سادات و امام محمدباقر و امام صادق هستند که خیلی معروف آم ...

بله در مورد این مدارس زیاد شنیدم.مثلا دوستم پسرش میره محمد باقر می گفت معلم کلاس اول همش سرشون داد می کشید.خود پسرش که از معلمشون بدش میومد.پسر همکارم هم میره ابوالفضل بنظرم خیلی هم مدرسه خاصی نبود.

نه اطلاعی به اون صورت ندارم یکسری مدارس مثل سادات و امام محمدباقر و امام صادق هستند که خیلی معروف ان ...

بیشتر این مدارس تمرکزشان روی تست زنی و آزمون های مختلفه که بنظر من اینهمه فشار و استرس برای چی!؟

من خودم هیات علمی هستم و می بینم وضعیت افرادی که اطرافمون شغل آزاد دارند خیلی بهتره و هم شادترند و هم درآمد زیادتری دارن.

میشه بپرسم اسم مدرسه پسرتون؟؟ آخه منم همون محدوده هستم و نمیخوام فشار روی پسرم باشه

سلام من ماه بنی هاشم اسمش را نوشتم البته الان جابه جا شده امسال رفته خیابان اردیبهشت