2777
2789

پسر ۵ ساله من دائما مریضه. یا سینوس هاش عفونت میکنه و سرفه های وحشتناک میکنه و یا گوشش عفونت شدید میکنع.  الان ۶ ماهه دائم همینه و کلی دارو و انتی بیوتیک خورده.  دیگه من داغون شدم این مدت.  اینقدرررر حالم بده. دوست دارم بمیرم. دعامون کنید.  واقعا محتاجم به دعاتون😢😢😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت اگه عفونت داره و تموم نمیشه از گیاهی استفاده کن

کل خونتو هروز اسفند دود کن و یکم عنبر نسارا بریز توش

پیاز خورد کن درشت و بزار نزدیکش

دم نوش و بخور اویشن و پونه

با آنتی بیوتیک فقط بدنشو ضعیفتر میکنی

منم شرایط تو رو داشتم ولی با کلی گشت و گذار مطب دکترها آخرش با سه تا شربت اوکی شد و هر سری فقط اینا رو میدم...از نون شب واجب تره الانم می‌تونی برو بگیر و شروع کن بده بخوره

شربت بنفشه و شربت پدی اسکاف باریج  و شربت سیتریزین

معجزه می‌کنه حتما بگیر

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
منم شرایط تو رو داشتم ولی با کلی گشت و گذار مطب دکترها آخرش با سه تا شربت اوکی شد و هر سری فقط اینا ...

الان فعلا مشکل گوششه.  به خدا دیگه کم اوردم. داغونم. داغونننن

عزیزم . شربت ایمونیس خارجی بگیر سیستم ایمنیش قوی بشه.. کمبود ویتامین دی نداره؟؟؟ خییلی مهمه حتما ویتامین دی هم بهش بده . آنتی بیوتیک هم اگر تو دز درست و سر ساعتش مصرف نشه بی اثر میشه بدن نسبت به باکتری مقاوم میشه

عزیزم . شربت ایمونیس خارجی بگیر سیستم ایمنیش قوی بشه.. کمبود ویتامین دی نداره؟؟؟ خییلی مهمه حتما ویت ...

کمبود ویتامین دی داره اتفاقا.  یک هفتست دارم ایمیونس و قطره ویتامین دی ۱۲۰۰۰ میدم

کمبود ویتامین دی داره اتفاقا.  یک هفتست دارم ایمیونس و قطره ویتامین دی ۱۲۰۰۰ میدم

خیلی خب ان شالله بدنش قوی میشه ... ویتامین دی واسه سیستم ایمنی بدن خیییییلی مفیده