2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین فیبروآدنوم سینه دارم

1306 بازدید | 22 پست

خانوما توروخدا راهنماییم کنید رفتم سونو دادم گفت فیبروآدنوم داری 9تا توی سینه راستت5تا توی سینه چپت اندازشونم بزرگه گفت باید بری دکتر نمونه بگیره ببینه درمانشون چیه من خیلییی میترسم😭😭😭وگر کسی تجربه ای داره بگه😭😭😭یعنی سرطان گرفتم😭😭

کیست داری نترس 

خاله من ۱۵ ساله داره 

اول از کجا فهمیدی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اکثرا چیزی نیستن .چند میلی بود .منم دارم سه چهارتا کلا ولی ریزند سال هاست کم و زیاد میشه اما نمونه نگرافتم چون بزرگ نمی شد یا ازبین میرفت

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

آخه تعدادشون خیلیی زیاده😭😭😭

اتفاقا یکی اومده بود سونو گرافی آنقدر طول کشید مدت زمان سونش.مجردم بود یه عالمه داشت.میگفت اینا رو همش میام چک‌میکنم .همش فیبروم آدنوم و بی خطر بود

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

[QUOTE=274125975]اتفاقا یکی اومده بود سونو گرافی آنقدر طول کشید مدت زمان سونش.مجردم بود یه عالمه داشت.میگفت اینا رو ه ...[/QU

اها🥺🥺توردخدا دلداریم بدین مردم، مامانم و بابام دارن گریه میکنن

خالت درمان نکرد؟؟ 

درمان خاصی نداره 

فقط هر ۶ ماه سونو میده 

نگران باش 

تغذیه سالم و ورزش یادت نره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن