2777
2789

بچه ها یادمه مجرد بودم..دوست داتم یکی حداقل بهم کادو ولنتاین بخره🥴🥴بعددد من با یه نفر دوست شدم...

ولنتاین قرار گزاشتم رفتم دیدمش..بهش گفت بودم خرس دوسدارم..رفتیم باهم یه خرس بزرررگ پشمالووو قده خودم برام خرید...منم خر کیف شده بودم...اونو گرفتیم رفتیم باهم پیتزا خوردیم بعدش...همه زنا و دخترا با حسرت بهم نگاه میکرذم البته حسم اینو میگف شایدم متوهم بودم...بعدش منم کلاس میزاشم..باخرررس ک بزور برداشته بودیمش از پیتزا دراومدیم انگار واجب بود😑😑😑

بعد مامانم زنگ زد کجای پس دیروقته ...منم زود تاکسی دربستی برام گرفتیم رفتیم سمت خونمون...یه کوچه اونورتر رفتیم من با ناز و کلاس پیاده شدم...رفیقمم با تاکسی برکشت بامنم بای بای کرد🤭🤭..

همونک تاکسی رفت خرس ب بغلم چه بدو بدو دوییدم سمت خونه.‌تا قبل اینک داداشم بیاد برسم خونه...رفتم آروووم بعد خرس گنده پشمالومو گزاشتم انباری🥴🥴🥴

بعد شب ب رفیقم میگفتم خرسم بغلمه و فلان درحالیک تو انباری توسرما مونده بود...

خلاصه بعد یه ماه از انباری ی روز اوردمش بیرون و ب خونواده گفتم از حراجی ارزززون خریدم...اینجور کرذم تا آبها از اآسیاب بیفتن🥴🥴🥴

اکه درس هم انقد مغزمو بکارمینداختم الان نابغه بودم...

راسی اون یارو هم خرس میخرید بهم الان شوهرمه😂😂

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

خوشبخت باشین گلم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ برا من بخره از ی کیلو متری کوچمونم نمتونم رد شم چ برسه خونه😂😂😂 جرم میدن جر جر

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عزیزم😂♥️♥️♥️

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بهش گفتی خرس ی ماه انباری خوابید😂😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بهش گفتی خرس ی ماه انباری خوابید😂😂😂

اره چن وق پسش گفتم...فکرکن من تو ی سال دوستی هرررشب کادو دستم بود

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
خدا رو شکر بخیر گذشته فکر کردم تیغت زدن😂🥴

نه بابا ...منو عمرااا یکی تیغ میزد چون خودم خودتراش بودم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای جانم اخرش چه خوب بود😍😂 خوشبخت بشیدددد خرسه رو هنوز داریش؟

بله یه اتاق پرازعروسک که برا بچمون همشونو نوی نو نگه داشتم

ای جانم اخرش چه خوب بود😍😂 خوشبخت بشیدددد خرسه رو هنوز داریش؟

انقد خاطره های این شکلی دارم ک