2777
2789
عنوان

حتی خطوط مترو منو یاد اون میندازه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 38 پست
من خیلیا رو دیدم با دوست دختراشون ازدواج میکنن. ربطی نداره هر کسی هر کس و دوست داشته باشه میگیره

دوستای منم همینطوری ازدواج کردن

ولی تا جایی میدونم حتی پسرایی با دوست دخترشون ازدواج میکنن هم قبلا دخترای دیگه ای رو بازی دادن

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستای منم همینطوری ازدواج کردن ولی تا جایی میدونم حتی پسرایی با دوست دخترشون ازدواج میکنن هم قبلا ...

درسته و همینطور خیلی دخترام پسرا رو اذیت میکنن

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
اونام  شانسی بوده  خواهر تو  دیگه دور  اینا  رو خط بکش تا کسی که لیاقتت&nbs ...

اره خودشم میگفت تو بدون من نمیتونی و فلان

گفتم اگه یک بار دیگه باهات حرف زدم از سگ کمترم

و واقعا هم حرف نزدم وقتی اومد آشتی کنه هم بلاکش کردم

اما همه پسرا مثل همن🤦🏻‍♀️

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
فقط باید بگی ایشالله سرشون میاد هر کی با احساس دخترا بازی میکنه خدا لعنتشون کنه😒

اصلا احساس ندارن اخه که سرشون بیاد😞

قربونت برم‌من  کاش همیشه ادمی‌مثل شما تو هر لحطه بود که دلمونو شادکنه

خدا نکنه گلم،خیلی حال میده یکی ناراحت باشه بخندونیش❤️😂

باز خوبه شما با جنبه اید میخندین بعضیا میگن تو چقدر بیشعوری ناراحتیم،تو میخندی☹️😂😂😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
اره خودشم میگفت تو بدون من نمیتونی و فلان گفتم اگه یک بار دیگه باهات حرف زدم از سگ کمترم و واقعا ه ...

افرین عزیزم با همین فرمون برو جلو  

چه خریه  که تو بدون اون نتونی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم