هات_داگ_پنیری مدیر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 عنوان حتی خطوط مترو منو یاد اون میندازه💔 | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 38 پست چرا پسرا دل ندارن و سواستفاده گرن؟ چجوری دلش میومد کاری کنه عاشقش بشم وقتی دوستم نداشت...نگین همه همین نیستن من منظورم اکثریتشونه که همینن زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید. 1401/11/23 | 21:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mannnnnnn عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 498 کجا باید برم که یک شب فکر تو منو تنها بزاره چه کردم با خووووودم که مرگ و زندگی برام فرقی ندارههه
کاربر_یلدایی عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 8397 جیش میکرد چی🥺😂 😐بیا تاپیک آخرم بحرفیم یه مدت تعلیق... توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 آخ نگو 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 عزیزمپسری کی دختری و بخواد میاد خواستگاریش ببین دردت ب مرور کممیشه فراموش میکنی دگیه احساس پاکتو ب ... اخه خیلی از دوستام که ازدواج کردن اولش دوست بودن بعد دیدن به هم میخورن خواستگاری کردن پسراولی دیگه نمیخوام باهاشون وارد رابطه بشم🤦🏻♀️ زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
mitraaaaaaaaaaaaa عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 من خیلیا رو دیدم با دوست دختراشون ازدواج میکنن. ربطی نداره هر کسی هر کس و دوست داشته باشه میگیره گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 یاد یارو افتادم میخواست آب بخوره گریه کرد،گفتن چی شد؟ گفت یادش بخیر اونم آب میخورد😂😂😂 باورت نمیشه روزای اول از الانم بدتر بودممنو خندوندی واقعا تو این حال😂😂🤣❤️ زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
زهرااااااتونم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 281 باورت نمیشه روزای اول از الانم بدتر بودم منو خندوندی واقعا تو این حال😂😂🤣❤️ منم حالم بد تر بود به مرور خوب میشیم
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16069 دیگه نمیخوام هیچوقت با یکیشون وارد رابطه بشم نمیخوام ریسک کنم این کارو کنم دوباره افرین هیچ وقت وارد رابطه نشو تقریبا هممون کشیدیم این دردو
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 چون پسرا دخترو مثل یه کالا میبینن بعد چقد وقت معذرت میخوام بلا نسبت شما مثل یه چیز کهنه میندازنش آشغ ... آره همشون همیننچقدر بدن واقعا. دیگه نمیخوام با پسری ارتباط داشته باشمهیچوقت نفهمیدم چی میشه که اخرش ازدواج میکنن پسرا زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 جیش میکرد چی🥺😂 حتما دیگه💔🤣 ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
royaekhis عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 16069 یاد یارو افتادم میخواست آب بخوره گریه کرد،گفتن چی شد؟ گفت یادش بخیر اونم آب میخورد😂😂😂 قربونت برممن کاش همیشه ادمیمثل شما تو هر لحطه بود که دلمونو شادکنه
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 اخه خیلی از دوستام که ازدواج کردن اولش دوست بودن بعد دیدن به هم میخورن خواستگاری کردن پسرا ولی دیگه ... اونام شانسی بوده خواهر تو دیگه دور اینا رو خط بکش تا کسی که لیاقتت داره بیاد تو زندگیت احساست بذار واسه اون دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
بابونه_8020 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 697 فقط باید بگی ایشالله سرشون میاد هر کی با احساس دخترا بازی میکنه خدا لعنتشون کنه😒
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 باورت نمیشه روزای اول از الانم بدتر بودم منو خندوندی واقعا تو این حال😂😂🤣❤️ قربونت عزیزم خوشحال شدم خندوندمت❤️ ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇