2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم؟

1685 بازدید | 64 پست

بچه ها من ۲۳سالمه و لیسانس از یه دانشگاه دولتی دارم

درسمم خوب بود و مهارت کار با کامپیوتر و زبانمم خوبه.

ولی درنظر بگیرید که با لیسانس رشته ی من هیچ کاری وجود نداره .

باید بشینم برای آزمون استخدامی بخونم.

این چن وقت سراغ هرکاری رفتم به دلمم نشست .... همش با خودم میگفتم بعد از این همه درس خوندن شان من انجام دادن این کاره !!!!  یا محیطش خوب نبود 

اینم بگم حقوق زیر ۵ تومن بود ....

خلاصه رفتم دوره ی بافت مو و شینیون رو توی آموزشگاه آموزش دیدم و الانم رفتم دستیار یه شینیون کار و بافتکار شدم.

به صورت رایگان ۶ ماه باید کار کنم.

تنها خوبیش هم اینکه مشتری زیاد داره و از من بابت کارآموزی پولی نگرفته و نزدیک خونمون هست.

سالن هم بزرگ و شلوغه و پرسنل تکمیله و من بعد ۶ ماه استخدام نمیشم و خودم باید برم دنبال کار.

هرروز از ساعت ۱۰ میرم تا ۷ شب و همش هم سرپا هستم دارم کار میکنم.

از حرف مردم میترسم بگن این همه خودشو کشت درس خوند آخرش رفت آرایشگر شد......

خسته شدم از این همه دوراهی.....

یا باید بشینم آزمون استخدامی بخونم یا همین آرایشگری رو ادامه بدم....

رشتم حقوق هست.

اینم بگم آزمون ارشد ثبت نام کردم و میخوام ارشد بگیرم ....

اشتباه کردم رفتم دستیار یه شینیون کار شدم؟؟؟

نه به نظرم اما باز بحث ارزش هاست اگه تو خودت ادامه تحصیل و شغل دولتی و میبینی وقتتو به بطالت نگذرون اما اگه دلت درآمد میخواد بلاخره باید از جایی شروع کرد و به نظرم چه اشکالی داره یه مهارتم بلد باشی ک باهاش درآمد کسب کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره ی دیوانه چرا خودتو دست کم میگیری ازمون استخدامی همین هفته میاد برو کتاب بخر بشین روزی ۸ ساعت درس بخون معلم بشی ماهی ۱۱ تومن حقوق بگیر واقعا برات متاسفم که ارزش خودت رو پایین اوردی رفتی مفتی مفتی برا مردم کار میکنی معلومه که بهت حرف میزنن فردا شروع کن بخون برا ازمون 

نه به نظرم اما باز بحث ارزش هاست اگه تو خودت ادامه تحصیل و شغل دولتی و میبینی وقتتو به بطالت نگذرون ...

دیگران منو توی کار دولتی میبینن!!!

از حرف مردم میترسم....

خانوادم مدام میگن بشین بخون یه جای دولتی استخدام بشی!

دیگران منو توی کار دولتی میبینن!!! از حرف مردم میترسم.... خانوادم مدام میگن بشین بخون یه جای دولتی ...

همون دیگران باور کن فردا به پول برسی میگن خوب کردی درس و ول کردی چی بود درس به نظرم با پارتی و سهمیه شهدا و جانبازی و دختر بودن!!!نباید انتظار زیادی داشت اما ایشالا هر چی که خیره

خب چرا آزمون وکالت شرکت نمیکنی؟ 

به نظرم برو بگرد یه وکیل پیدا کن، چندماه کارآموز باش پیشش کار یاد بگیر. کم کم سعی کن بری سرکار خودت.

تو این مدت هم شینیون کاری که بلدی، میتونی پاره وقت بری کار کنی پولشو بگیری. در نظر داشته باش که اینم یه هنره.

هرکیم هرچی گفت بگو من هنر هم یادگرفتم در کنار درس. ذهنتم مشغول حرفای دیگران نکن، حرفاشونو تو ذهنت حلاجی نکن. موفق باشی

اره اعلام کردن این هفته دفترچه میاد بشین بخون من خودم دوتا بچه دارم الان دوماهه شروع کردم به خوندن این آخرین ازمون استخدامی هست که برگزار میشه از سال آینده فقط از دانشگاه فرهنگیان معلم جذب میکنه