2777
2789

چیکار کنم چن ماهه اقدام کردم دکتر تقریری دکترم هست هر سریعی میرم کلی آمپول قرص میده هیچ مشکلی نداریم هر سریع میگه برو سونو واژینال بده ... گفت که تخمک داری ولی آزاد نشده چیکار کنم راهنمایی کنید رژیم غذای داره ،؟

من ۲۰ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باش 

خدا هروقت صلاح بدونه میده 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

عزیزم غصه نخور درست میشه.الان که پری هستی چایی زیره سبز و سیاه خیییلی بخور تخم دون هات فعال میشن و قوی...

بعد اینکه تمیز شدی دیکه نخوری ها.

بعدم قرص فولیک اسید بخورو همون روز های اول تا موعد بعدی همش رابطه داشته باش تا نیم ساعت بعد رابطه هم نه بلند شو نه دستشویی 

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍

سلام نگرانی بخودت راه ندع منم هرماه ک پری میشم حال روحیم خراب میشه.ولی دیگه چیکاکنیم خاست خدانیس حتمن.اون صلاحمونوبهترمیدونه.قراره ک برج ۱۲پری شدم برم سونوواس ای وی اف.. الان حدودن یک ماه وخورده یی ک دارم اوابوست میخورم.دارچین میریزم توچای.یانبات میخورم.سیاهدانه هم میمالم زیردلم.رحمتو گرم کن ک تخمک ازادشه بادکشم خوبه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

اگه ازمایشو سونو دادی وشوهرت هم آزمایش داده و جوابش خوبه از من به تو نصیحت گرمیجات بخورید هر دو مثل شیره انگور،سه شیره،عسل و سیاه دونه،خرما و گردو، برو دکتر سنتی برات قرص آهن ویتامین بنویسه انشاالله جواب میگیری جواب گرفتی برام دعا کن که آدم خوبی بشم 

اگه همسرت آزمایش داده و مشکلی نداره ،شما اصلاح سبک انجام بده کمتر از سه ماه باردار میشی

💜