2777
2789
عنوان

زانوهاي دخترم

193 بازدید | 14 پست

سرزانوهاي دخترم سياه شدن،بااينك خيلي هم حموم ميبرمش وميشورم قشنگ،٣سال ونيمشه،خودمم همينطورم بخاطرش اعتمادبنفس ندارم،راه حلي هست ك سفيدبشن قشنگ زانوهاش؟؟راهي دارين بگين لطفا.

مطابق پوستتونه دیگه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینطورین سر زانوها و آرنج تیره تر از بدنه

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  

جاری منم اینجوریه خیلی خوشگل و با شخصیته ولی چون سبزس اون یکی جاریم بهش حسودی میکنه هی اینو میگه ،ولی اون جاریم همه مثل موم تو دستشن ،ایشالله دختر شما هم مثل جاری من به این حد از خوشبختی برسه😍

بخاطر اینه که خیلی با زانو رو زمین راه میرن بچگی چهار دست پا راه میذن اینجوری میشه یه جا خوندم جوش شیرین همچین چیزی 

ولی روزی چند بار با روغن زیتون یا بادم چربش کن نزار زانوهاشو بکشع رو زمین شلوار همیشه پاش کن درست میشه 

قبل حموم روغن بزن بعد لیف بکش بعد حموم دوباره چربش کن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

پسر منم اینجوریه از بس با زانو راه میره.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

چربش کن شلوار بپوشونش نزار رو زانوش پاشو بکشه ب زمین ..

بعد فک میکنم به  رنگ پوست بستگی داره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ول کن بچرو حالا رانوش سیاه باشه چی میسه اینحوری اعتماد لنفسشو پایین میاری

بهش چيزي نميگم كه،خودم ناراحتم ك بزرگ شه بدترشه،خودشم ميبينه ميگه چرا اينجام كبودشدن

بهش چيزي نميگم كه،خودم ناراحتم ك بزرگ شه بدترشه،خودشم ميبينه ميگه چرا اينجام كبودشدن

چرا اعتماد بنفس نداری 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد