2777
2789
موفق باشید اگه دوست داشتید جواب بدین حقوق تون توی دوران دانشجویی چقدره هر سال چند درصد اضافه میشه ...

دانشجوهایی که از خوابگاه استفاده میکنن دو میلیون و نهصد هزار تومن میگیرن و دانشجوهایی که از خوابگاه استفاده نمیکنن (ترددی) چهار میلیون و دویست هزار تومن میگیرن.

میزان افزایش حقوق رو دولت تعیین میکنه و متغیره. برای مثال برای سال آینده ۲۰ درصد افزایش میدن.

برای ادامه تحصیل مشکلی وجود نداره و تا هر مقطعی که بخواین میتونین ادامه بدید.

خودم ورودی 1401 هستم.

دانشجوهایی که از خوابگاه استفاده میکنن دو میلیون و نهصد هزار تومن میگیرن و دانشجوهایی که از خوابگاه ...

مرسی خیلی خوب توضیح دادید

الان یعنی توی فرهنگیان هم کارشناسی ارشد داره!؟

چه جوری؟

مقطع بعدی چی میشه 

افزایش حقوق چقدره حدودا

یعنی ارزشش رو داره طرف بشینه بخونه

بعداً میتونید اپلای کنید مدرک رو کشورای دیگه قبول دارن

یا بورسیه بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خیلی خوب توضیح دادید الان یعنی توی فرهنگیان هم کارشناسی ارشد داره!؟ چه جوری؟ مقطع بعدی چی می ...

تا اونجایی که من میدونم برای ادامه تحصیل کسی جلوی شما رو نمیگیره.

این که ارزش داره یا نه به خود شما بستگی داره. اگه هدفتون این باشه که استاد دانشگاه یا هیات علمی بشید با ادامه تحصیل میشه بهش رسید.

در مورد مهاجرت و بورسیه راستش اطلاع ندام.

مرسی خیلی خوب توضیح دادید الان یعنی توی فرهنگیان هم کارشناسی ارشد داره!؟ چه جوری؟ مقطع بعدی چی می ...

در مورد افزایش حقوق ارشد هم اطلاعی ندارم ولی بعید میدونم که تفاوت خیلی زیادی با لیسانس داشته باشه.

در یک کلام اگه هدفتون صرفا پول  باشه ادامه تحصیل روش خوبی نیست و راههای بهتری برای این کار وجود داره.

تا اونجایی که من میدونم برای ادامه تحصیل کسی جلوی شما رو نمیگیره. این که ارزش داره یا نه به خود شما ...

مرسی سوالام زیاد شد پلیززز

لیسانس توی دانشگاه فرهنگیان ۴سالع دیگه 

بعد میتونید تدریس کنید

و محل خدمت رو چه جوری انتخاب می‌کنند 

و آخرین سوال مراحل و مدت زمانی که میشه استاد دانشگاه شد رو میتونید بگید

مرسی سوالام زیاد شد پلیززز لیسانس توی دانشگاه فرهنگیان ۴سالع دیگه  بعد میتونید تدریس کنید و ...

بله بعد از 4 سال لیسانس میگیرین و میرید مدرسه برای تدریس.

محل خدمت رو زمان انتخاب رشته کنکور انتخاب میکنی. 

اگه اشتباه نکنم برای استاد دانشگاه شدن باید حداقل مدرک کارشناسی ارشد داشته باشی ولی استادای دانشگاه های بزرگ اکثرا دکترا یا بالاتر از دکترا هستن.

به طور کلی  4 سال برای کارشناسی. 2 سال برای ارشد. 4 سال هم برای دکترا که جمعا میشه 10 سال.