هفتم معدل ۱۸ و ۷۰ خوبه؟ صبح که دخترم اومد کارنامه رو دید گریه میکرد ۱۸ بده 🫤 راستش من زیاد سر در نمیارم خودم همیشه ۱۶ ۱۷ بودم 🥲😬بهش گفتم خوبه ولی الان فکرم درگیره یعنی انقدر بده؟
عه واقعا خوبه؟یادمه من رتبه آوردم سر اینکه چرا ۱۹/۹۳ شدم خودمو جر میدادم ولی بگو خودشو سرزنش نکنه فقط خودش آسیب میبینه نوبت اولم که مهم نیس نوبت دوم مهمه
میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمیدانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چک کن کارنامش و درسایی که زیر ۱۵ گرفته واسه ترم دوم نمرش بهتره بالای ۱۵ بشه
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
نه اصلا خوب نیس داداش من راهنمایی معدلش بالای ۱۹ بوده وقتی دبیرستان رفت سقوط کرد الان یازدهمه معدش ۱ ...
اصلا معیار خوبی نیس گلم❤من خودم اصلا درس نخوندم دبیرستان
راهنمایی همه رو ۱۹به بالا بودم
ولی معدل دهم ۱۸/۵۵
یازدهم ۱۸/۹۹
دوازدهم افت کردم یکم
بستگی ب خود شخص دارع بخونه یا نه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
من خودم هفتم هستم نوبت اول شدم ۱۹/۷۰ ولی خو ۲۰ هم دو نفر داشتیم ولی تلاش مهمه نه اینکه چند شدی اشکال ندارع میتونه خودشو به ۱۹ برسونه من خودم خیلی حرص میخورم ولی درست نمیشه مخصوصا معلم انشای احمق که حاضر نی ۰/۵نمره بده بعدم به خاطر خط خوردگی دو سه تا کلمه داده ۱۸/۵, میگم ۰/۵ بده مدرسه هم که میزاره میگه نمره برگه با سایت باید یکی باشه تروخدا راحل