2777
2789

ازدواج یعنی داشتن یه شریک زندگی، نه کسی که تو کاراتون دخالت میکنه

هیچوقت نزارین کسی مخصوصا یه مذکر بهتون زور بگه... یعنی چی شوهرم نمیزاره فلان کارو کنم؟

ما همجنسمونم شده دشمنمون از جنس مخالف چه انتظاری داریم

استقلال از همچی مهم‌تره، به مردا بیش از حد بها ندین

واقعا منطقتون کو؟ ها؟ چرا میزارین ی مذکر براتون تصمیم بگیره؟ همون اول یه مهریه سنگین بزارین همراه با تعهد و حق طلاق و حضانت

درسته ما طبیعتمون اینطوریه، مردا دوس دارن که تکیه گاه زنا باشن... ولی نه طوری که زن کاملا بهش وابسته باشه طوری که حتی تا سر کوچم نره بدون اون

ضربه اصلیو شما و بچه‌هاتون میخورن... همتون اعتماد بنفستون ضعیف میشه و حتی شوهرتونم ازتون زده میشه

و خواهشا تا سواد زندگی و ازدواج و بچه‌داریو ندارین هیچکدومو نکنین

خدارو شکر عقل که دارین، اراده کنین منطقتون جهانو کور میکنه، افراد مستقل همیشه جذاب‌ترن

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️

شما چندسالته وچندساله متاهلی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد موافقم بات خیلی از این حرفاتو ب رلم گفتم همون اول کار

ک من نمیخوام ب لباس پوشیدنم و تفریحات مجردیم و ... گیر بدی و استقلالم نمیخوام از بین بره

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
دوست نداری مرد برات تصمیم بگیره ولی میخوای به زور مهریه سنگین طرف رو نگه داری عجب!

موافقم بات سر این موضوع 

باید دو طرف کنار هم حالشون خوب باشه ن از سر اجبار باهم باشن

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

کاش مردا یکم درک داشته باشن که بدونن زن چه جایگاهی داره 

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

حرفاتون درسته متاسفانه تو ایران اینجوری جا افتاده که ازدواج وقتی میکنن کلا اویزون شوهر میشن و انگاری همون دختر مجرد مستقل قبل نیس که هم کارا رو خودش انجام میداد 

بعد ازدواج حتی میترسن بدون شوهر جایی برن اینو نمیتونم هضم کنن😑😑

شما چندسالته وچندساله متاهلی؟

متاهل نیستم... سنمو نگم بهتره

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️