2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کنکور زبان💙

189 بازدید | 12 پست

واسه کنکور زبان هم شرط معدل هستش؟ رتبه حدالکثر تا چند قبول میشی؟ در ضمن لزوما باید تو کلاس زبان شرکت کنم واسه نتیجه بهتر؟ ممنونم اگه کسی اطلاعی داشت بگه

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
نمره عمومیا مهمه بخصوص زبانت 

تاثیر معدل که نیست؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمره عمومیا مهمه بخصوص زبانت 

چن تا سوال پرسیدم اگه مقدوره برا اونام جواب بده

کتابای شهاب اناری تخصصی بخون تستم زیاد بزن اینا درصورتی جوابه ی سطح نرمال باشی حداقل ضعیفی ک کلاس لا ...

قربونت

سوابق عمومی ها مهمه .ولی کنکور کلا اختصاصی دیگه عمومی نداره. پارسال شرایط خیلی بهتر بود من شدم ۳۰۰

بله متاسفانه، الان ک شما قبول شدین راضی هستین؟ چ منابعی استفاده میکردین یا کلاس میرفتین

بله متاسفانه، الان ک شما قبول شدین راضی هستین؟ چ منابعی استفاده میکردین یا کلاس میرفتین

من کنکور زبان  هدفم نبود الکی شرکت کردم در کنار رشته اصلی خودم .چون عمومی رو برا رشته خودم خونده بودم همه بالای ۸۰زدم. خیلی کشید بالا رتبم رو. زبان تخصصی هم از بچگی کلاس میرفتم ...

فقط کنکور های زبان ۱۲دوره ی پیش رو پرینت بگیر حتما تحلیل کن 

ممنونم بابت پاسخگوییت🙏🏻