مامانای قشنگ و باسلیقه من میخوام تو مدرسه جشن اسم بگیرم فقط بگم دخترم اسمش عسل هست ع رو هنوز نخوندن منو نکشین 🫣😂میخوام ببینم چکار کنم که زودتر آماده کنم وسایلاشو لطفا بیاین نظر بدین اگر کسی اینکارو انجام داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩👧👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
پ چرا مارو یکی زدن در ک.... نمون گفتن خب که چی حالا برو دوم تازه ما هرکی اسمشو یاد میگرف باید شیرینی میوورد من مامانم با اینکه وضع مالی خوبی داشتن خیلی دیر اورد ابروم رفت😑😑😐
من تصمیم گرفتم یکم براش برم تزیینات کنم و شیرینی شکلات هم ببرم
ولی کیک اجازه نمیدن
یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩👧👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
هییییییی خداروشکر این دوران دخترم گذروند😬ه بود کلاس آب هویج بستنی دادم🥴
من خیلی دوست دارم این قرتی بازیا رو خودم با نمد از تو اینترنت براش کلی چیز درست کرده بودم برای درس ر و خوراکی بردم یکسال هست تو ذهنشون خاطره خوب میمونه ماها که به جز معلم های بداخلاق چیزی یادمون نیست
مهدیار منتظرم ه رو بخونن هنوز ب ه نرسیدن بقیه رو خوندن😀😀😀
دختر من چهارشنبه حرف ه رو یاد گرفت یکی از مامانا جشن اسم گرفت همبرگر های کوچولو درست کرده بود با خودکار طرح هویج با کیکی که اسمشو روش نوشته بود ابمیوه هم گرفته بود با بادکنک هم تزئین کرده بود بعد آهنگ جشن اسم عمو مسعود هم گزاشت همه بچه ها باهاش رقصیدن خیلی قشنگ بود