2777
2789
عنوان

الهی هرچی ادم خائنه بمیره

418 بازدید | 33 پست

من یه عکس از فلش قدیمی  شوهرم دیدم ک درحال بوسیدن یه زنه دو روزه اب و غذا ندارم نمیدونم چیکار کنم مث یه مرغ پر کندم البته صورته مرده معلوم نیس ولی خوب تو فلشش بوده و صدرصد خودشه.نمیدونم چیکار کنم ب روش بیارم واس من واس قدیمه 

دلم کبابه واس کسایی ک در حال حاضر خیانت میبینن 

چقد قدیم؟ برا قبل ازدواج؟

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

بهش بگو شایدم خودش نیس 

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من فک کردی مردارو شب ازدواج پلمپ شونو باز میکنن

ب فکر اعصابت باش

اگه بعد ازدواجت کاری نکرده ادامه نده

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چرا شخم میزنی یه کرم پیدا کنی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اره واس سال ۲۰۱۶

عکسو پاک کن 

ولش کن بگی که دوباره یاد گذشته بیوفته؟ 

گذشته هیشکی تا وقتی رو آیندش تاثیر نزاره هیچ ربطی به بقیه نداره.

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
نمیدونه من فلششو برداشتم

یا دست نمیزدی یا زدی باید بپرسی یا بیخیال شی بالاخره باید یکاری بکنی دیگ

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

اینکه معلوم نیس مرده