2777
2789
عنوان

باردار بیان

211 بازدید | 24 پست

بچه ها من هفته‌ی هفتم بعد اصلا علایم بارداری ندهرم فقط بعضی وقتا کمرم درد میگیره اشتهامم خیلی کم شده پنج‌تا بی بی چک مثبت دارم،بعد من خیلی پسر دوس دارم بارداریم قبل تخمکگذاری بوده چقد احتمال پسر هست؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
یعنی یه پسر داری بازم میخوای دومی پسر باشه 

نه بابا بچه‌ی اولمه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  هفته هفتمم اصلن اشتهاندارم کمرم همش دردمیکنع و علائم بارداری ندارم👩‍🦯

خدارا شکر پس توام مثل منی فک کردم من مشکل دارم

مگه علائم بارداری چی قرار باشه که همتون ندارید

حالت تهوع،سرگیجه،......از این چیزا اخه من خیلی نرمالم

نمیدونم اخع مآبی تجربه ایم🤣ینی نبایدویارداشتع باشیم؟توشکم یچی حص بشع

من شکمم اصلا ندارم تو چی

حالت تهوع،سرگیجه،......از این چیزا اخه من خیلی نرمالم

وا خوب حالت تهوع بعضی دارن بعضی ها ندارن از ۷ هفته هست تا ۱۳ یا ۱۴ هفته سر گیجه ممکن تو ۹ ماه باشه یا نباشه بستگی به بدن اون شخص داره

وا خوب حالت تهوع بعضی دارن بعضی ها ندارن از ۷ هفته هست تا ۱۳ یا ۱۴ هفته سر گیجه ممکن تو ۹ ماه باشه ن ...

نمیدونم هی شک میکنم باردارم

من شکمم اصلا ندارم تو چی

منم هچی دیروزکمرم دردمیکردرفتم بیمارستان سونوگرافی گف ماباورنمیکنیم تومتاهل باشی چ برصع ب بارداری دروغ میگی هرچی گفدم آزمایش دادم گف بایدالانم بدی تاباورکنم😑

نمیدونم هی شک میکنم باردارم

عزیزم ۷ هفته که بچه اندازه فکر کنم نخود باشه خوب الان میخوای شبیه باردار ها باشی حداقل باید ۱۲ هفته باشی تا علائم بارداری رو بدنت نشون بده