2777
2789
عنوان

ازتون مشورت میخوام

137 بازدید | 11 پست

سلام من شوهرم چندماهی با یه خانم در ارتباط بود روز درمیون بهش زنگ میزد و ۹تا۱۰دقیقه صحبت میکرد باز میرفت تا دوروز دیگه سیم به اسم خانومه زد و برای خودش یه سیم کارت از کس دیگه ای گرفت که فقط به همون خانم زنگ میزد بعد چندماه خانومه زنگ زد و رفت سیم کارت و از اسم خانومه در آورد به اسم خودش زد 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

وبعد یه هفته فهمیدم سیم کارت و دوباره داده به خانومه و بهش زنگ زده من فهمیدم و دعوا کردم و گفت قضیه اون چیزی که تو فکر میکنی نیست از اون روز دیگه نه با اون سیم کارت نه با سیم کارت هایی که من شمارشون و دارم زنگ نزده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون خانم پیام دادم گفت من شمارو نمیشناسم و جواب نداد منم پیامش دادم و تهدیدش کردم اونم گفت من اصلا شمارو نمیشناسم

شما در جریان بودی؟ 

نه من در جریان نبودم سیم کارتی که به خانومه زنگ میزد تو کیفش پیداکردم گذاشتم رو گوشیم رفتم تو ایرانسل من ذخیره کردم دیدم بهم رنگ زدن

به اون خانم پیام دادم گفت من شمارو نمیشناسم و جواب نداد منم پیامش دادم و تهدیدش کردم اونم گفت من اصل ...

حالا از تو ایرانس من و همراه من شوهرم وچک میکنم اصلا زنگ نزده و همیشه هم خونه ی مثلا مرخصی میگیره یا روزهای تعطیل همش هونه ی این جوری نیست که مثلا دیر بیاد 

رابطه جنسیمون هم خوبه و به شوهرم که گفتم گفت من سیم کارت به مرد دادم به زن ندادم اگه اون داده من نمیدونم و انکار کرد منم بهش گفتم من زنگ میزنم زنه گفت من نمیدونم منم گفتم به شوهرم بهش پیام میدم گفت بده بهش برام مهم نیست  به نظرتون داره خیانت میکنه یانه

یه خانومی اینجا گفت من میتونم پرینت بگیرم وحتی اسم وآدرس زنه هم بهت بدم میخوام از شماره زنه پرینت بگیرم ببینم شوهرم با خط دیگه ای زنگ زده یانه  چون همش فکرم مشغوله به نظر شماها اگه به اون خانم بگم برام بد نمیشه چون کدملی شوهرم و میخوام بدم بهش