2777
2789
عنوان

زبان + پادکست + فیلم + موسیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 73 پست
اهوم فرانسوی رو علاقه دارم. ولی فعلا تمرکز اصلیم انگلیسیه

لهجه ژاپنی هارو شنیدی خیلیییی قشنگه 😂🥲کراش زدم رو لهجه اشون ولی سخته یادگیریش میگن 😂😂🌝

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لهجه ژاپنی هارو شنیدی خیلیییی قشنگه 😂🥲کراش زدم رو لهجه اشون ولی سخته یادگیریش میگن 😂😂🌝

توی فیلما ولی ب اون شدت لهجه دارشو نشنیدم😅

درسته سخته اگه علاقه داشته باشی برات مثل آب خوردن میشه.

توی فیلما ولی ب اون شدت لهجه دارشو نشنیدم😅 درسته سخته اگه علاقه داشته باشی برات مثل آب خوردن میشه.

منم توی فیلما شنیدم مخصوصا فیلم الیس در سرزمین مرزی خیلی خوب بود کلا صداشون قشنگه انقد بازیگراش. خوش صدا بودن🥲انیمه ها هم همینطور خیلی خوبه 🥲🥲

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
تقریبا ۴/۵ سالی کلاس زبان میرفتم و متاسفانه در اسپیکینگم هیچ تاثیری نداشت. فقط مشکل گرامریم با کلاس ...

سر کلاس باید اسپیکینگ مدام کار بشه که. تمرین نداشتید ؟

تمرین های خارج از کلاس چی؟

من گذروندم این دوره رو و قاعدتا باید به اسپیکینگتون کمک میکرده

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
دقیقا برعکس منی.😄😭 لیسنینگم ضعیف و اسپیکینگم نسبتا خوبه. هردوشونم تمرین میکنم‌.

برا لیسنیگ انقد کتاب listening گوش دادم موقع کلاس زبانم. میگفتن هر چی میشنوین بنویسین توی نوشتنش مشکلی نداشتم اینک بخوام تکرارش زبونی کنم خیلی ضعیف بودم و هستم🥺

سر کلاس باید اسپیکینگ مدام کار بشه که. تمرین نداشتید ؟ تمرین های خارج از کلاس چی؟ من گذروندم این د ...

کلاس زبانم یکسالی میشه تموم شده.

سرکلاس چون در  اسپیکینگ زیاد فعال نبودم بخاطر شخصیت کم حرف بودنم این مشکل اسپیکینگ برام پیش اومده🥲

شما روزی چقدر برای زبان وقت میذارید؟ میشه افرادی ک تو تاپیک هستن و زبان کار کردن هم جواب بدن+استارت ...

بستگی به هدفتون داره.من برای آزمون آیلتس تا روزی ۱۰ ساعت هم وقت گذاشتم

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
کلاس زبانم یکسالی میشه تموم شده. سرکلاس چون در  اسپیکینگ زیاد فعال نبودم بخاطر شخصیت کم حرف بو ...

توی جمعی باش که اسپیکینگ رو تمرین کنی یا اگر برات امکانش هست کلاس اسپیکینگ برو.توی یه گروه اسپیکینگ با نظارت استادمون هستم شاید به دردت بخوره اگر خواستی بهم پیام‌بده دعوتت کنم به گروه یا لینک رو بهت بدم