2777
2789
عنوان

مشکلات ناباروری مرد و خانوادش

120 بازدید | 8 پست

سلام کسی بوده شوهرش مشکل داشته باشه بعد خانواده شوهره اذیتش کنن. مرده خودش بی محلی کنه به زنه من خودم دائم به شوهرم میگم برام مهم نیست ولی متاسفانه هر سری یه چیزی داریم خانوادشم خودشونو میگیرن برام مادرش. فازشون چیه شوهرم ضعیفه منم تنبلی دارم ولی واقعا رو مخمن من خودم با این مشکل دارم کنار میام‌اینام برام قیافه میگیرن نادون ترین مادرشوهر دنیارو دارم ساده ترین انقدر بچه هاشو خورد کرده جلو فامیلای شوهرش همه بچه هاشو له میکنن زیر پاشون 

دسته پیشو گرفتن عزیزم یبار ک جدی برخورد کنی ب شوهرتم بگی من بچه میخوام میخوام جدا بشم ی مدت دور باشی از ترس دیگه زبونشون کوتاه میشه من خودم اینکارو کروم با شوهرم .دیگه خودش پیگر درمانش شد و بچه داربم الان

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دسته پیشو گرفتن عزیزم یبار ک جدی برخورد کنی ب شوهرتم بگی من بچه میخوام میخوام جدا بشم ی مدت دور باشی ...

نه اینم بچه دوست داره ولی هذیت میکنه موقع آزمایش دادنش میشه بی محلی میکنه واقعا رو مخمه بعضی اوقات میگم بچه میخوام چکار جدا بشم از دستشون راحت بشم مخصوصا خانوادش  فکر کنم باید یه جور دیگه رفتار کنم همیشه هروقت جلو اینا کوتاه اومدم یه جور دیگه جواب داده نجابت و خانمی نیومده بهشون مدلشون همینه 

برو دنبال درمان عزیزم من خودم تنبلی شدید داشتم شوهرم هم واریکوسل شدید داشت دوتامون عمل کردیم دوماه ب ...

دکترا میگن میشهباید  آی وی اف کنم خدابخواد ولی خوب این روند احتیاج به آرامش داره خانواده این بدتر شدن بلای جون انقدر با رفتاراشون تشنج ایجاد میکنن

دکترا میگن میشهباید  آی وی اف کنم خدابخواد ولی خوب این روند احتیاج به آرامش داره خانواده این بد ...

آره واقعا آرامش نیازه 

اصلا اهمیت نده به کاراشون عزیزم بیخیالش شو یه مدت

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
نه اینم بچه دوست داره ولی هذیت میکنه موقع آزمایش دادنش میشه بی محلی میکنه واقعا رو مخمه بعضی اوقات م ...

منم اصلا شوهرم همش بچه میخواست بعد دیدیم بعد دوسال نشکل لز شوهرمه روزلی ازمایش کلا اسیر بودیم.

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️