2777
2789

اینجا نمیشه از فکر کسی استفاده کلی خانم هستن که سنی ندارن نمیدونن مسئولیت دو تا بچه یعنی تعهد به زندگی هم ندارن همه اش بهت میگن طلاق بگیر 

میدونم داری اذیت میشی ولی  صبر کن با دو تا بچه کجا میخوای بری بشین زندگی کن  بچه  هات و کی میخواد بزرگ کنه همه چی و بسنج 

خدایا دوست دارم 
اینجا نمیشه از فکر کسی استفاده کلی خانم هستن که سنی ندارن نمیدونن مسئولیت دو تا بچه یعنی تعهد به زند ...

آره میدونم آدم لحظه عصبانیت میگه برم همه چیو تموم کنم

ولی اینجا درد و دل کردم که آروم بشم

من نمیتونم این زندگیو با دستای خودم خراب کنم دوتا طفل معصوم این وسط هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میدونم آدم لحظه عصبانیت میگه برم همه چیو تموم کنم ولی اینجا درد و دل کردم که آروم بشم من نمیتو ...

افرین عزیزم از خدای مهربونیها میخوام بهت صبر بده و امیدوار از این به بعد تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی وقتی مادر میشی باید بخاطره بچه هامون زندگیمون خودمون بسازیم  

خدایا دوست دارم 

یخورده از حرفات تو تاپیکو خوندم ولی باید بگم این ره که تو می‌روی به ترکستان است شوهرت خیلی پررو شده اخلاق شوهرت نمیدونم شرایطتم نمیدونم ولی این دمی که این آقا در آورده باید کوتاش کنی 

یخورده از حرفات تو تاپیکو خوندم ولی باید بگم این ره که تو می‌روی به ترکستان است شوهرت خیلی پررو شده ...

آره میدونم خیلی خیلی پررو شده

فعلا که طولانی ترین قهرمو باهاش کردم

گیج و کلافه شده فکرشم نمی‌کرد این همه روز نادیده بگیرمش

آره میدونم خیلی خیلی پررو شده فعلا که طولانی ترین قهرمو باهاش کردم گیج و کلافه شده فکرشم نمی‌کرد ا ...

موفق باشی چون اگه زیاد رو بدی روزگارت میشه مثل مادر من هیچ حقی تو زندگی بابام نداره بابامم راه براه بهش میگه بزور تحملت میکنم به فلان دلیل تحملت میکنم بابام با این که پولداره هیچ حقی برای ما و مادرم تو اموالش قاعل نیس که من خیلی وقتا به خود مادرم میگم تو مقصری نباید ایقد تحمل میکردی که بابا ایقد پررو بشه

موفق باشی چون اگه زیاد رو بدی روزگارت میشه مثل مادر من هیچ حقی تو زندگی بابام نداره بابامم راه براه ...

متاسفانه مادروپدر منم همینطورن 

شاید ماها هم از رفتار مادرمون ناخودآگاه الگوبرداری میکنیم

متاسفانه مادروپدر منم همینطورن  شاید ماها هم از رفتار مادرمون ناخودآگاه الگوبرداری میکنیم

منم اوایل شاید الانم یه اشتباهاتی داشتم و دارم ولی شوهرم جرأت نداره بگه برو جوری براش جاانداختم که فک میکنه اگه بگه دیگه همه چی تمومه

منم اوایل شاید الانم یه اشتباهاتی داشتم و دارم ولی شوهرم جرأت نداره بگه برو جوری براش جاانداختم که ف ...

شوهر من دیوونس پاش بیوفته تموم میکنه واقعا

همیشه میگه میدونم خودم پشیمون میشم ولی بزنم به سیم آخر تمومه

بفرمایید عزیزم محبت میکنی

عزیزم. بلند شو وسایل جمع کن. دم اومدنش یه بلیط بگیر برو پیش خانوادت بچهاشم بزار پیشش. 

اصلا هم نه زنگ‌بزن نه زنگ زد جواب بده. 

فقط بچهارو نبررسیدی شهرستان خودت پیش پدر و مادرت نفقه بزار اجرا و مهریه بگو مهریه میخام طلاق نمیخام مهریمو بهم بده . 

بچهاتم اصلا و ابدا واکنش نشون نده بگو اسم فامیلی تورو دارن خودت باید جمعشون کنی. بزار دو سه روز مادر و خواهرش بچهارو جمع میکنن بعدش یا باید بیاد دنبالت با عزت و احترام یا باید پرستار بگیره. بزار زندگی سگی اینشکلی با مرد پرو یا تموم شه یا حساب کار دستش دستش بیاد به حرف من کردی زندگیت درست میشه نکردی باید با همین کیفیت زندگی کنی