سلام سلام
بچه ها راستشو بخواین من دیروز رفتم بیرون یه چرخ بزنیم بعدش از یه پسر خیلییییییی خوشم اومده بود و لیدر هست (راهنمای طور گردشی) و خارج از کشور درس میخونه🥲
همینجور ک داشتم راه میرفتیم داشت با یه چینی صحبت میکرد خیلییی باحال صحبت میکردن همش چیو چیو میکردن😂😂😂😂
بعد برام سوال شد ک چی میگن همونجا وایسادیم و خودش متوجه شد و بهم گفت دارم بهش میگم ک این جا کی ساخته شده و.....
گفتم خوبه متوجه میشی چی میگه گفت من از بچگی با اینجور ادما بزرگ شدم
بعدش دوستم با شوخی گفت برو با چینیه عکس بگیر و این پسره هم باور کرد و به چینیه گفت میخوان باهات عکس بگیرن یعنی بچه ها انقدر چینیه زشت بودک انگار بابا بزرگمه یه جورایی پسره شوخی کرد باهام😂🙈
منم گفتم ادم بهتری نبود اخه پسره خندید گفت میخوای خودمم بیام عکس بگیریم دیگه هنگ کردم چیزی نگفتم خودش وایساد و عکس گرفتیم بعد گفت برام اگر امکان داره بفرست و خلاصه فقط میخواست شمارمو داشته باشه و منم بیخیال شدم رد شدم
وقتی داشتیم بر میگشتیم صدامون زد گفت میخوای براتون توضیح بدم ماهم گفتیم باشه دیگه باهامون راه اومد و توضیح داد و گفت ک از ۴سالگی رفته خارج از کشور و تازه برگشته تا ۷ماه دیگه میره چین چون اونجا درس میخونه و مدلینگ هستتتتتت بچه ها خیلیییی قشنگه
چشماش مشکی
قدش بلند
رنگ پوستش سفید
اندامش عالی
بینیش کوچیک و نچرال وایییی خیلی قشنگه
کارتشو بهم داد و گفت شمارم هست کمکی خواستی درخدمتم
وتا اینکه یک روز گذشت و پیامش دادم....
اگر مشتاق بودین بقیشو بگمممم🥺