2777
2789

سلام سلام 

بچه ها راستشو بخواین من دیروز رفتم بیرون یه چرخ بزنیم بعدش از یه پسر خیلییییییی خوشم اومده بود و لیدر هست (راهنمای طور گردشی) و خارج از کشور درس میخونه🥲  

همینجور ک داشتم راه میرفتیم داشت با یه چینی صحبت میکرد خیلییی باحال صحبت میکردن همش چیو چیو میکردن😂😂😂😂

بعد برام سوال شد ک چی میگن همونجا وایسادیم و خودش متوجه شد و بهم گفت دارم بهش میگم  ک این جا  کی ساخته شده و..... 

گفتم خوبه متوجه میشی چی میگه گفت من از بچگی با اینجور ادما بزرگ شدم 

بعدش دوستم با شوخی گفت برو با چینیه عکس بگیر و این پسره هم باور کرد و به چینیه گفت میخوان باهات عکس بگیرن یعنی بچه ها انقدر چینیه زشت بودک انگار بابا بزرگمه یه جورایی پسره شوخی کرد باهام😂🙈

منم گفتم ادم بهتری نبود اخه پسره خندید گفت میخوای خودمم بیام عکس بگیریم دیگه هنگ کردم چیزی نگفتم خودش وایساد و عکس گرفتیم بعد گفت برام اگر امکان داره بفرست و خلاصه فقط میخواست شمارمو داشته باشه و منم بیخیال شدم رد شدم 

وقتی داشتیم بر میگشتیم صدامون زد گفت میخوای براتون توضیح بدم  ماهم گفتیم باشه دیگه باهامون راه اومد و توضیح داد و گفت ک از ۴سالگی رفته خارج از کشور و تازه برگشته تا ۷ماه دیگه میره چین چون اونجا درس میخونه و مدلینگ هستتتتتت بچه ها خیلیییی قشنگه 

چشماش مشکی 

قدش بلند 

رنگ پوستش سفید 

اندامش عالی 

بینیش کوچیک و نچرال وایییی خیلی قشنگه 

کارتشو بهم داد و گفت شمارم هست کمکی خواستی درخدمتم 

وتا اینکه یک روز گذشت و پیامش دادم....  

اگر مشتاق بودین بقیشو بگمممم🥺

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

خو بقیش بگووو

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روش کراش زدم 😂 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بوگوووو

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

مبارکهههه

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان