2777
2789
عنوان

من با این مرد چکار کنم

4065 بازدید | 283 پست

خیلیا در جریان تاپیکام هستن نزدیک یک ماهه با همسرم سر یه بحث کوچیک که الکی گندش کرد بحث دارم اول که سفت و محکم میگفت فقط جدا بشیم خانوادت بیان دنبالت.منم چون راه خیلی دوره به خانوادم اینو نگفتم

بعد هی لج و لجبازی آخر گفتم خودم میرم تو بمون پیش بچه ها

ولی نموند پاشد رفت سرکارش 

منو از لحاظ پولی تو فشار گذاشته پولی بهم نمیده مایحتاج خونه هم در حد خیلی کم میاره،برای بچه ها و خودش غذا از بیرون میگیره چندروزه

الان من چندتا چیز ضروری میخوام اونم نه برا خودم برا بچه هام

یه کمی پس انداز دارم میگه از اون خرج کن ولی اینم از دستم بره دیگه بیچارم باید بیوفتم به التماسش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توام بچه هاشو ول کن پاشو برو خونه دوستی کسی تا حساب کار دستش بیاد یعنی چی خرجی بهت نمیده!!

جایی ندارم اینجا غریبم

یه روز چندساعت رفتم امامزاده اصلا زنگم نزد ببینه کجام

طاقت دوری بچهامم ندارم دخترم یکسالشه بیقراری میکنه

عجب نامردیه  چرا بچه هات رو برنمیداری بری خونه پدرت؟ شاید با وساطت بزرگترها حل بشه مشکل

ده بار اینکارو کردم دیگه از دست اونا هم کاری برنمیاد فقط عذاب میکشن

عادت کرده به این رفتار

عزیزم من جای شما نیستم اما پیشنهاد میکنم زیرزیرکی اگر میتونی ی کار برای خودت پیدا کنی و پول در بیاری و اگرم لازمه و فکر می‌کنی که ممکنه به طلاق بکشه؛ برو اجرت المثل و اینات رو و نفقه رو بگیر حداقل زیر منتش نباشی و بعد با اون پول برو پیش مشاور‌ از خانوادت هم نترس و حرف مردم به فکر عمرت و جوونیت باش پسفردا نگی اشتباه کردم. اگرم قرار شد خدایی نکرده جدا بشی هرچند سخته اما بچه ها رو نگیر که اون با دل خوش و خیال راحت بره زن بگیره تو پاسوز بشی دلت بسوزه برای خودت نه کسی

جایی ندارم اینجا غریبم یه روز چندساعت رفتم امامزاده اصلا زنگم نزد ببینه کجام طاقت دوری بچهامم ندار ...

میشه ضعیف نباشی؟

توروخدا پاشو بیا شهر خودتون باهمین پول پس اندازت بلیط بگیر و بیا

اگه بچه هاتو نیاری که بهتر ولی اگه طاقت دوریشونو نداری بچه هاتم بیار

این فک کرده تو کسیو نداره هرجور دلش خواست باهات رفتار میکنه و خبری نیست

بذار با التماس بیاد منت کشی بهشم بگو از این به بعد توقعم میره بالا و کلی خرج بذار رو دسش

عزیزم من جای شما نیستم اما پیشنهاد میکنم زیرزیرکی اگر میتونی ی کار برای خودت پیدا کنی و پول در بیاری ...

بخدا کار نیست خیلی خیلی گشتم هنوزم دارم میگردم

به مهریه و نفقه و اینا هم فکر کردم باز گفتم شاید خودش سرعقل بیاد اگه برم دادگاه بدتر لج نکنه

میشه ضعیف نباشی؟ توروخدا پاشو بیا شهر خودتون باهمین پول پس اندازت بلیط بگیر و بیا اگه بچه هاتو نیا ...

اگه برم و کلا نیاد دیگه دنبالمون چی؟

خیلی مغروره 

همش هم میگه من از خدامه تو بری 

خب این آدم نمیاد دنبال ما دیگه

اگه برم و کلا نیاد دیگه دنبالمون چی؟ خیلی مغروره  همش هم میگه من از خدامه تو بری  خب ای ...

وا خب نیاد بدرک واقعا برا از دست دادن این آدم داری غصه میخوری؟

چجوری باهم زندگی میکردین تا الان اگه دوست نداره

مهریتو بذار اجرا تا بفهمه

وا خب نیاد بدرک واقعا برا از دست دادن این آدم داری غصه میخوری؟ چجوری باهم زندگی میکردین تا الان اگه ...

ببین خوب بودیم گاهی خیلی خوب گاهی مثل همین الان

کلا مدلش اینه چندماه یکبار اینطوری میشه

چطوری واقعا چطوری آخه

نمیخواد مثل این خانومای آبرو دار رفتار کنی و توقعتو پایین بیاری

وقتی که اومد خودتو بزن به اون راه و بگو تا الان هرچی آبرو داری کردم بسه وظیفه توعه خرجی بیاری از این به بعدم خرجام بیشتره لیست کن بده دستش نخرید بگو میرم مهرمو اجرا میذارم میرم شکایت میکنم ازت که خرجمو نمیدی