2789

دخترم وحشتناک عاشق عطر و وسایل آرایشی براش همش عطر میخرم وسایل آرایشی میخاد.خودم خیلی کم آرایش میکنم برا رژ و کرمام همیشه گریه می‌کنه.براش بالم لب چندتا خریدم همش گم می‌کنه میشکنه تو این سن چیکار کنم که  براش حسرت نباشه داشتن این چیزا هم مناسب سنش بره جلو

شما داری از همین حالا بچتو عادت به ارایش میدی اسمشو حسرت نزار

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ی سه ساله حسرت لوازم آرایش؟

خیلی زوده سعی کن سرش و با یه چیز دیگه گرم کنی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
همه دختر بچه ها دوست دارن ولی من براش نمیخرم،نهایتا یکم الکی میزنم به لبش که مثلا واسه توام زدم

میرع سر کمدو کیف همه اصلأ هم حرفو گوش نمیده گفتم بلکه دلش سیر بشع

آجیه منم خودشو شکل سلیطه ها میکرد رژ میزد رو لبش که چه عرض کنم کلی از خطم میزد بیرون خط چشمای ترسناک میکشید رژگونه ها وحشتناک کلی گوشوازه و انگشتر های بزرگ و النگو میزد به خودش یه چادر رنگیم میزاشت رو شونه هاش عین جادوگرا میشد  

⁦(?・・)σ⁩                          

دختر منم همین بود . یه مدت ازادش گذاشتم دیدم همه زندگیش شده لاک و ارایش . بعد اجازه دادم لاک هفته ای یک بار . ارایش هم خیلی کم . جالبه که بالم لب قبول نداره پررنگ ترین حالت رژ رو میخواد . الان که هفت سالشه یه مقدار کمتر شده ولی هنوز خیلی علاقه داره . مشاور میگه زیاد سخت نگیر داره هویت یابی میکنه . 

عزیزم نمیگم روش درستیه منم بچه بودم عاشق رژ بودم مامانم بعضی وقتا بهم میزد خصوصا رژهای قدیم که بوی خوبی داشت و اصل بود، ولی وقتی دید دارم زیاده روی میکنم یبار سر رژش فلفل مالیده بود البته تو این کارو نکن نمیدونم کار درست چیه ولی بچه اس دیگه اتفاق خاصی نمیوفته با یه رژ زدن🤭