2777
2789
عنوان

کارنامه بدبختیم😭

1018 بازدید | 27 پست

همه ی درسای تخصصیمو ریدم فیزیکم پنج و نیم ریاضیم شش و نیم و شیمیم یازده و زیست رو هم همینطور ریدم ولی نمرمو نمیدونم کارناممو بدن به مامانم جنازم نمیمونه و از طرفی مامانم میگه باهات کار ندارم تا کارنامت بیاد چیکار کنم بدبخت دوعالم میشم😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم تا سال اخر دبیرستان نمیدونس چندمم😂😂عاشقشم الانم ک ازدواج کردم نمیدونه چن سالمه 

پیرم نیستا ۴۰سالشه من ۲۱😂مث دوسته برام

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

فیزیک پنج و نیم 😧😧

ریاضی شش و نیم 😦

زیست ۱۱ 😟

اینا چه نمره هایین واقعا 😐😐

من همه ی درسام ۲۰ بود ولی زیستم ۱۹ شد مامانم کلی نصیحتم کرد   

نمره هات کمن واقعا من دخترم با این نمره ها بیاد تو خونه با دمپایی میزنمش 🥲😂😂

ولی خو دیگه بالاخرع کم کاری کردی ایشالله دفعه بعد جبران کن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

راه چاره که زیاده  

کارنامه کاغذی تو که دادن بت ببر کافی نت واست اسکن کنه به صورت تصویری با کیفیت درش بیار

بعد با استفاده از برنامه های ادیت عکس مث فوتوشاپ یا برنامه های دیگه نمره ها تو ادیت بزن بعد دوباره کارنامه جدیدتو ببر پرینت بگیر سپس بده خدمت مامان

به همین خوشمزگی    

اگه هم که اهل این داستانا نیستی برو از همین الان با مامان صحبت کن و قضیه رو واسش از همین الان جا بنداز