2777
2789

نه اینکه گوشه گیر و افسرده باشم ولی کلا اعتماد به نفس بالایی ندارم و اصلا به نظر خودم هیچ ویژگی خاصی ندارم 

ولی بعضیا رو میبینم حتی ۱هزارم شرایط منو ندارن ولی اعتماد به نفس بالایی دارن خیلی بهشون حسودیم در لحظه همش با خودم میگم خوشبحالشون خودشونو دوست دارن 

باورتون میشه حتی بعضی وقتا میام همینجا هم همین حسو دارم مثلا کسی عکسی میزاره یا از شرایطشون میگن ولی با این وجود حالشون خوبه خیلی بهشون غبطه میخورم 

راه حلی ندارین ؟🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام سعی کن خودتو خیلیی دوست داشته باشی

برای هرچیزی ذوق کنی

حتی غذاهایی که درست میکنی از خودت تشکر کن

من یه حسی شبیه حس تورو تجربه کردم، بنظرم اگه خودمو خیلی دوست داشته باشم و همش به خودم برسم چه ظاهری چه باطنی اعتناد بنفسم میره بالاتر و این اهمیت دادن به خودم باعث میشه حس ارزشمندی بیشتری کنم

🩵🪸

من اگرم داشته باشم زنداداشم گند میزنه بهش خداشاهده از مو بگیر تا لباس و هیکل و پوست و همممه چی ایراد ...

اخه من اطرافیام دقیقا برعکسن 

مامانم هر روز که زنگ میزنم بهش یک عالمه بهم انرژی مثبت میده 

شوهرم هر لحظه ازم تعریف میکنه 

تو فامیل و اشنام همینجورین همه هر جا میرم ازم تعریف میکنن 

ولی واقعا همش فکر میکنم اصلا تعریفی نیستم و همه از رو تعارف یا مهربونیشونه که میگن 

اخه من اطرافیام دقیقا برعکسن  مامانم هر روز که زنگ میزنم بهش یک عالمه بهم انرژی مثبت میده  ...

من همه ازم تعریف میکنن جز این خانم همه بگن بینیت خوب شده این میگه ن جای بخیش مشخصه

توام سعی کن خودتو خیلیی دوست داشته باشی برای هرچیزی ذوق کنی حتی غذاهایی که درست میکنی از خودت تشکر ...

واقعا نمیتونم اخه میدونی قبلا خیلی تو جنبه های زندگیم عالی بودم

الان از همه نظر معمولی شدم حس میکنم