2777
2789

سلام خانوما❤️💋

اگه پیج لباس مجلسی توی ای‌ن‌ستاگرام دارید ممنون میشم بهم معرفی کنید  (مزون و خیاطی که پیراهن مجلسی های شیک میدوزن) 

فرقی نداره کدوم شهر باشه.

لطف میکنید،تشکر😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات عزیزم😍 میخواین بخرین یا بدوزین؟؟ یکی توی روبیکا هست اماده داره قیمتاشم خیلی ارزون

من مدل برمیدارم میدم خیاط برام بدوزه فداتشم

کلا چندساااله بجز شلوار چیزی اماده نمیخرم، مانتو،پالتو،شومیز،لباس مجلسی....همه رو میدوژم.

میریم بیرون دوستام همه لباس میخرن من پارچه میخرم😀😂😂معروفم به عاشق پارچه

من مدل برمیدارم میدم خیاط برام بدوزه فداتشم کلا چندساااله بجز شلوار چیزی اماده نمیخرم، مانتو،پالتو، ...

منم دقیقا همینا ک گفتی میدوزم فقط شلوار با کفش و کیف اماده میخرم دارم حساب کتاب میکنم ببینم میتونم مجلسی بدوزم یا ن😃😃

ولی تو اینستا سرچ کن لباس# مجلسی بعد خودش کلی پیجا معروف خوب میاره بالا

منم دقیقا همینا ک گفتی میدوزم فقط شلوار با کفش و کیف اماده میخرم دارم حساب کتاب میکنم ببینم میتونم م ...

اخی پس مثل همیم😂😍

خدایی آدم پارچه میگیره میدوزه اصن کیفیت لباس یه چیز دیگه میشه👌🏼

اره عزیزم مجلسی هم بدوز، هم همه‌چیزش باب دل خودته هم اینکه برای انتخاب جنس پارچه دستت بازه. یه رنگ سنگین و جنس خوب بگیر که مدتها بتونی استفاده کنی. من از اونایی نیستم ک یه لباس مجلسی رو فقط یک‌جا بپوشم. ترجیح میدم جنس خوب باشه و چندبار استفاده کنم (مگر اینکه براس اقوام درجه۱ باشه و خیییلی کار شده باشه ک نشه جاهای دیگه پوشید)

اررره حتما توی هشتگ‌ها نگاه میکنم😍👌🏼

اخی پس مثل همیم😂😍 خدایی آدم پارچه میگیره میدوزه اصن کیفیت لباس یه چیز دیگه میشه👌🏼 اره عزیزم مج ...

اهوم😉😍

ب شرطی که پیش خیاط خوب ببریم پارچه رو

بعضی خیاطا اصلا نمیشه بشون گفت خیاط😑

جدا از اینک باب میل خودمون خیلی ارزون تر از بیرون هم به پامون در میاد

یه مدل دیدم خبلی خوشم اومد ولی لباسا عیدم فعلا تو الویت😁

اهوم😉😍 ب شرطی که پیش خیاط خوب ببریم پارچه رو بعضی خیاطا اصلا نمیشه بشون گفت خیاط😑 جدا از اینک ...

اره دیگه من چندسال چندین خیاط عوض کردم 

آخ از این لباسای عید😂👌🏼