2777
2789
عنوان

خانوما بیاین دلداریم بدین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست
کدوم همه خواهرجان؟ من بار سوم باردارشدم  اکثر دوستام چند ماه اقدام کردن بعد نتیجه دیدن  ...

جدا؟؟

ایشالله که باردار شم منم هرچی خدا میخواد 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
اولین بارت بود اقدام میکردی؟ چند وقته ازدواج کردین؟

بله عزیزم ۹ ماهه عروسی کردیم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه غذایی وروزهای تخمک گذاری وفلان

نمیشه که اینجوری 

روزهای تخمک گذاری شانس بالاتری داره 

ن گلم برو که ازمایشای قبل بارداریتو بدی معاینت کنه خدای نکرده مشکلی نداشته باشی 

ببینم اقدام بعدیم اگه نگرفت حتما میرم 

با یک بار اقدام این حرفا رو نمیزنن که جوری صحبت میکنی که انگار چندین ساله ازدواج کردی و بارها تلاش ...

آخه اصلا فکرشو نمیکردم نگیره همش منتظر بودم بی بی چکم مثبت شه شوکه شدم صبحی

میل خودته من فقط راهنمایی کردم اینهمه خانوم هر موقع که شده رابطه داشتن وحامله هم شدن بهر حال موفق با ...

ممنونم عزیزم

بچه اولته فک کنم بدنا باهم فرق میکنه اکه تا یک سال باردار نشدی برو دکتر من خودم بچه اولم سر سه ماه و ...

خدا نگهشون دارا واست گلم 

یک سال اقدام داشتی؟؟  چه صبری داری من انگار دنیا رو سرم خراب شده اولین اقدامم نگرفت

آخه اصلا فکرشو نمیکردم نگیره همش منتظر بودم بی بی چکم مثبت شه شوکه شدم صبحی

طبیعتا وقتی منتظر باردار شدن پریود شدن ناراحتت میکنه

ولی نگو دنیا رو سرم خراب شد...

خدا رو شکر کن

دوباره اقدام میکنین

خدا نگهشون دارا واست گلم  یک سال اقدام داشتی؟؟  چه صبری داری من انگار دنیا رو سرم خراب شد ...

ممنون عزیزم صبر داشته باش شما بخوای انقد به خودت استرس بدی که بارداریتو به تاخیر میندازی یه نگاه به سایت بنداز خیلی ها هستن تا چند سال اقدام داشتن باردار نشدن اونا جه دلی دارنند توقع داری با یه دفعه باردار بشی حالا گیرم چند ماهیم طول بکشه چه اشکال داره عزیزم هر چیزی به موقعش منم مثه شما بودم همش کارم شده بود گریه الان به قبلا خودم میخندم امید داشته باش گلم به وقتش مامان میشی     

طبیعتا وقتی منتظر باردار شدن پریود شدن ناراحتت میکنه ولی نگو دنیا رو سرم خراب شد... خدا رو شکر کن ...

ان شاءالله

ممنون عزیزم صبر داشته باش شما بخوای انقد به خودت استرس بدی که بارداریتو به تاخیر میندازی یه نگاه به ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم♥️