2777
2789
عنوان

شرکت دانش بیان

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش رزومه برای شرکت دانش بنیان فرستادم دیشب زنگ زدن گفتن فردا ساعت ۵ بیا مصاحبه الان یکم استرس دارم این شرکت ها معمولا چیکار میکنن؟کار کردن اینجاها خوب هست یا نه؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اسمشون باکلاسه خب . من چندروز آموزشی یه شرکت دانش بنیان رفتم . کارشون فروش اپلیکیشن بود . درآمدم پورسانتی بود . بینه هم نداشت . ادامه ندادم .

ایشاا... اینجایی که قراره بری مصاحبه خوب باشه . استرس نداشته باش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شانس بیاری و یه دفعه پا بگیره خب برای شما که جزو کارمندای اولیه محسوب میشی بسیار عالی

ولی احتمالش هم هست که زمین بخوره چون تازه تاسیسه

الان تو کشور شرکتای دانش بنیان خب حمایت میشن تقریبا

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
اسمشون باکلاسه خب . من چندروز آموزشی یه شرکت دانش بنیان رفتم . کارشون فروش اپلیکیشن بود . درآمدم پور ...

ان شاالله 

مرسی عزیزدلم

بستگی داره کدوم شهر باشی بعضی شهرها شرکت های دانش بنیانشون محصولات خیلی ضعیفی دارن اما چون اسم دانش بنیان روشونه و باید ازشون حمایت بشه تو تلویزیون باهاشون مصاحبه میکنن و از محصولاتشون تعریف و تمجید میکنن روزنامه ها مطلب میزنن در حالی که ممکنه ادعاشون درباره کیفیت و کارایی محصول دروغ باشه 

اما هستن شرکت های دانش بنیان که محصولات و فروش خوبی دارن و بازاریاب هاش پر درآمدن

بستگی داره کدوم شهر باشی بعضی شهرها شرکت های دانش بنیانشون محصولات خیلی ضعیفی دارن اما چون اسم ...

اصفهانم گلم 

یعنی یه جور بازار یابی هست درسته؟