2777
2789
عنوان

اهدای خون دربارداری😭😭😭

406 بازدید | 21 پست

سلام خواهرای خوبم من دیروز چهارروزازموعدم گذشته بود بی بی چک زدم ودرکمال ناباوری مثبت شدبعدچون من سابقه دیرپریودشدن داشتم چون پلی کیستیک دارم فک نمیکردم حامله باشم چهارشنبه به خاطر غلظت خونم رفتم اهدای خون الان از استرس دارم میمیرم😭😭😭چیکارکنم😭😭توروخداکسی تجربه ای داره کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خداروشکر الهی که همه منتظرا دامنشون سبز بشه

خدا خودش واسه ات نگهش داره نترس عزیزم استرس بدترین چیزه

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
بدبختی شهرمونم کلی برف اومده برای دکتربایدبرم یه شهر دیگه دارم از استرس میمیرم😭😭😭

آرامش داشته باس و بیخیال باش 

قدیم مگه مادرامون دکتر میرفتن

شروع کن به خوردن سویق گندم و سنجد و شیره انگور 

آرامش داشته باس و بیخیال باش  قدیم مگه مادرامون دکتر میرفتن شروع کن به خوردن سویق گندم و سنجد ...

بدبختی از استرس هیچی نمی توانم بخورم چون رژیم گرفتم همش فک میکنم همه ویتامینام اومده پایین 🥺😭

بدبختی از استرس هیچی نمی توانم بخورم چون رژیم گرفتم همش فک میکنم همه ویتامینام اومده پایین 🥺😭

نه جانم 

نترس 

خدا خودش داده،خودشم محافظه

اتفاقا چون ورزش کردی و وزن کم کردی ،سموم بدنت دفع شده و باردارشدی، یعنی بدنت کاملا سالمه،پاشو برو دم پنجره نفس عمیق بکش و شکر خدا رو بکن

نه جانم  نترس  خدا خودش داده،خودشم محافظه اتفاقا چون ورزش کردی و وزن کم کردی ،سموم بدنت ...

سعی میکنم آروم باشم بعدازدوسال دکتروقرص ودارو 😭خداخودش نظرکردبهم درست وقتی بیخیالش شدم و رفتم باشگاه واقعاخدا معجزست 🥺🥺🥺خدایاقربونت برم😭😭😭😭