2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی خواب خدارو ببینه

2409 بازدید | 56 پست

من چندسال پیش دیدمش تا الان خوابم برام تازگی داره خیلی دوس دارم دوباره ببینمش خود خودش بود بخدا 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی دیدی ؟!  نور دیدی؟

دختر اولم سندرومیه شرایطش خاصه الان دیگ همه راجبشون میدونن ی سالگیش فهمیدم داغون شدم سالای اول پذیرش نداشتم اصلا توکتم نمیرفت افسردگی شدید گرفتم فکر میکردم خدا دوسم نداره ک همچین بچه ای نصبم کرده از خدا شاکی بودم ترک نماز کردم حرفای مردم ناخوداگاه اذیتم میکرد نگاهشون دلم برا بچم میسوخت همه چیزش با بچه ها فرق داشت درسش حرف زدنش راه رفتنش ازدواجش اینده ش خلاصه درگیر شدم با خدا مطمن بودم ک دوسم نداره

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

خب عزیزم چی دیدی یا شنیدی؟

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   

لایکم کنین

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم