2777
2789
عنوان

دلم میخواد بشینم تو حیاط الان

211 بازدید | 18 پست

داره بارون میاد نم نمش قشنگه من عاشق بارونم الانم دلم خواست ی کافی درس کنم داغ تو هوای سرد بارون نگا کنم ولی تا تکون بخورم شوهرم میفهمه این وقتا الهی نسل مردا جز پدرامون منقرض بشه 🥰

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همون‌حیاط دار منظورمه یعنی جز خودمون کسی توش نباشه 

اره حیاط داره طبقه بالاییم طبقه پایین هنوز مستاجر نداره اونم حیاط داره من دلم از اپارتمان میگیره ندوس اصلا

اره حیاط داره طبقه بالاییم طبقه پایین هنوز مستاجر نداره اونم حیاط داره من دلم از اپارتمان میگیره ندو ...

منم متنفرم از آپارتمان دلم‌ میگیره دلم می خوادبرم تو حیاط بشینم قدم بزنم به زور دارم تحمل میکنم 

به به دلم خواست😍هوای بارونی وکافی

اوهوم بشرطی ک ی خل و چل پاپیچت نشه تا ببینه هنوز بیدارم سرم اوار میشه الانم ک انم زیر پتو محرمانه تو سایتم 😂یعنی من خوابم الان 

منم متنفرم از آپارتمان دلم‌ میگیره دلم می خوادبرم تو حیاط بشینم قدم بزنم به زور دارم تحمل میکنم  ...

یوقتایی ادم مجبوره منم باید چند روز ذیگ دنبال خونه اپارتمانی باشم 

😂😂منم شوهرم بدش میاد اما شب وروز اینجام

ن من کاریم نداره ولی میگه الان وقت خوابه بزار صب خب خوابم نمیاد چشام شدن عین وزغ زدن بیرون از بیخوابی 😁